Sport

Farul Constanța – UTA Arad 2-2, restanță din etapa 5 din SuperLiga. Un nou pas greșit al campioanei

A doua remiză la rând pentru Farul, care n-a făcut decât 2-2 cu UTA Arad. Campioana a fost condusă în două rânduri, dar a reușit mereu să egaleze.
26.10.2023 | 21:52
Farul Constanta  UTA Arad 22 restanta din etapa 5 din SuperLiga Un nou pas gresit al campioanei
Farul Constanța - UTA Arad 1-2, restanță din etapa 5 din SuperLiga. Erori în lanț ale celor doi portari. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
26-10-2023
16:59

Farul - UTA 2-2 (Rivaldinho 25, Artean 50 / Micovschi 6, Fabry 27)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Farul face 2-2 la Ovidiu, după ce a remizat acasă și cu U Cluj în etapa precedentă. Ca urmare a acestui rezultat campioana a urcat pe locul 5, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Rednic e antepenultima, cu 12 puncte.

Min. 84 – Decizie uluitoare a lui Găman! Arbitrul lasă jocul să continue la un contraatac al arădenilor, deși Louis Munteanu i-a dat cu cotul în plină figură lui Tiberiu Căpușă. După oprirea jocului îi dă galben atacantului gazdelor și își menține decizia deși a revăzut faza la monitor.

Min. 50 – GOOOL Farul!!! Campioana restabilește egalitatea prin Artean, care a fructificat centrarea lui Budescu.

Min. 37 – Ocazie uriașă pentru Farul! Gustavo trimite cu capul, dar Florin Iacob își spală păcatele de la gol cu o paradă uluitoare.

Min. 27 – GOOOL UTA Arad!!! Fabry șutează pe centru porți, iar mingea trece „prin” Marian Aioani. O nouă eroare a goalkeeperului Farului.

Min. 25 – GOOOL Farul!!! Campioana egalează prin Rivaldinho, care trimite mingea cu capul, aceasta fiind scapată printre picioare de Florin Iacob.

Min. 11 – O nouă șansă de gol pentru oaspeți, dar Fabry nu reușește să trimită cu capul pe spațiul porții mingea venită dintr-o centrare excelentă.

Min. 6 – GOOOL UTA Arad!!! Claudiu Micovschi, împrumutat de la Rapid, deschide scorul cu prima sa reușită în SuperLiga.

Min. 1 – A început meciul de la Ovidiu!

 

26-10-2023
16:01

Echipele de start din Farul - UTA

  • Farul: Aioani – Sîrbu, Boli, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artea, Grameni – da Costa, Rivaldinho, Budescu; Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, Queiros, Marins, N. Popescu, Borgnino, Sali, L. Munteanu, Doicaru; Antrenor: Gheorghe Hagi
  • UTA: F. Iacob – D. Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas – Micovschi, Fabry, Mihai, Ofosu – Cooper; Rezerve: Kucher – Stolnik, Carp, Stahl, Pop, Marku, Omondi, Căpușă, Omondi, Luckassen; Antrenor: Mircea Rednic

Meciul Farul Constanța – UTA are loc joi, 26 octombrie, cu începere de la ora 20:00, fiind o restanță din etapa a 5-a a SuperLigii, partida nedisputându-se la vremea respectivă ca urmare a faptului că dobrogenii erau angrenați în tururile preliminare din Conference League, unde au ratat de puțin calificarea în grupe, pierzând neașteptat play-offul cu HJK Helsinki. Farul este pe locul 7, cu 19 puncte iar arădenii ocupă poziția a 14-a, cu 11 puncte și nici nu mai știu de când nu au mai câștigat vreun meci.

Unde se joacă Farul Constanța – UTA Arad

Întâlnirea Farul Constanța – UTA se dispută joi, 26 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în apropiere de Constanța, ca o partidă restantă din etapa a 5-a din SuperLiga. Farul a făcut doar 1-1 pe teren propriu în ultima rundă, cu U Cluj, care a condus o bună parte din meci, ieșind astfel din grupul primelor șase, dar este la egalitate de puncte, 19, cu FC Hermannstadt și Petrolul, ocupantele locurilor 5 și 6.

ADVERTISEMENT

UTA vine și ea după un egal, considerat chipurile acasă, cu Rapid, scor 2-2, dar partida s-a desfășurat la Oradea, pentru că la Arad se lucrează la instalarea unui nou gazon pe stadionul Francisc von Neumann. Stadionul din Ovidiu este unul micuț, de numai 45000 de locuri, este posibil ca în tribune să se afle cel puțin 3000 de spectatori la această partidă.

Cine transmite la TV partida Farul Constanța – UTA Arad

Partida Farul Constanța- UTA se joacă joi, 26 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în restanța din etapa a 5-a din SuperLiga și va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Joi, 26 octombrie, vremea va continua să rămână neobișnuit de caldă pentru finalul lunii octombrie, dar singura schimbare, una foarte importantă, care de altfel se anunță pentru această zi în majoritatea regiunilor din țară, este că vom avea cer acoperit cam pe tot parcursul zilei și ca șansele de ploaie sunt foarte mari, începând de la 90 la sută. Temperatura zilei va fi de 24 grade maxim la amiază și va scădea cam la 18 grade la ora partidei. Partida va fi condusa de George Găman din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul Constanța – UTA Arad

Gică Hagi se plângea la conferința de presă că omul nr.1 din atacul Farului, internaționalul Louis Munteanu, acuză anumite probleme musculare și e incertă prezența lui la partida cu UTA. Sunt sigur out mijlocașii Nedelcu și Benchaib precum și tinerii atacanți Cojocaru și Andronache.

ADVERTISEMENT

La UTA,antrenorul Mircea Rednic, omul care a adus la echipă în acest sezon cei mai mulți jucători din toată SuperLiga, îi are înapoi după suspendări pe creierul echipei la mijloc, slovacul Fabry și pe vârful Cooper. Puriul spune că acum are un lot complet pe toate posturile și are astfel posibilitatea de a alcătui un prim unsprezece puternic.

Cote la pariuri la jocul Farul Constanța – UTA Arad

Pentru casele de pariuri echipa pregătită de Gică Hagi este cea favorită, la o cotă de 1,65. UTA, care nu a mai cunoscut bucuria victoriei de foarte multe etape, practic de la sfârșitul verii, ultimul succes fiind acel șocant 2-1 acasă cu FCSB, are cotă de 6,50 pentru o mare lovitură pe Litoral și la șansă dublă cotă de 2,30. Un gol al arădenilor valoreză 1,60 iar opțiunea over 1,5 goluri este foarte joasă, doar 1,25.

ADVERTISEMENT

De când fosta echipă a lui Gică Hagi, Viitorul s-a unit cu Farul sub ultima denumire, au avut loc partide doar în doi ani. În 2021 ambele întâlniri, Ovidiu și Arad, au avut același deznodământ, adică 0-0. Sezonul trecut am păstrat zero în dreptul UTA-ei la capitolul goluri, în schimb la rezultate Farul s-a impus cu 1-0 la Arad și 2-0 pe terenul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT