Sport

Selecționerul Edi Iordănescu îi răspunde dur impresarului Florin Manea: ”Ar fi mai bine să mă evite…”

Acuzat de impresarul lui Radu Drăgușin că nu l-ar folosi pe jucător pentru că nu l-ar agrea pe Florin Manea, Edi Iordănescu a ținut să pună lucrurile la punct.
11.01.2023 | 16:18
Selectionerul Edi Iordanescu ii raspunde dur impresarului Florin Manea Ar fi mai bine sa ma evite
Edi Iordănescu i-a răspuns tranșant impresarului Florin Manea, care l-a acuzat că din pricina faptului că el nu este bine văzut în anturajul naționalei, clientul său, Radu Drăgușin, nu prinde echipa. Foto: FRF
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost reconfirmat de FRF în funcția de selecționer pentru campania Euro 2024. O decizie care a stârnit o polemică aprinsă. Iar apele par să nu se liniștească, mai cu seamă că apar alte voci care contestă modul în care acesta gestionează lucrurile la prima reprezentativă.

Edi Iordănescu, mesaj dur pentru cei care-l acuză de jocuri de interese: ”Pot să mă considere nebun, dar șantajabil niciodată!”

România debutează în preliminariile Euro 2024 pe 25 martie, atunci când va întâlni, în deplasare, Andorra. În aceeași acțiune este programat, trei zile mai târziu, acasă, jocul cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a declarat că el crede în calificarea ”tricolorilor” la turneul final. Însă pare să nu aibă parte de liniște pentru a pregăti campania.

I-a fost contestat dreptul de a continua pe banca tehnică, iar acum, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a lansat acuzații privind modul în care face selecția.  Mai exact, că din pricina faptului că el nu este agreat, jucătorul nu ar prinde reprezentativa.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a venit imediat cu replica. Una dură. ”Chiar nu pot comenta toate inepțiile unora și altora. Chiar nu mă mai interesează!

Cine nu a reușit să mă cunoască până acum, ar fi mai bine să mă evite pentru că la fel voi face și eu. Sunt sigur că personal nu pierd nimic.

ADVERTISEMENT

Unii nu înțeleg că fac rău jucătorilor, nu bine, când fac astfel de afirmații și presiuni. Eu nu percutez la lucrurile astea! Pot să mă considere nebun, dar șantajabil niciodată!

Pot să fac greșeli de selecție sau să apară niște momente de lipsă de inspirație, dar sunt lucruri inerente și se întâmplă pe la toate naționalele.

ADVERTISEMENT

Dar interesele și combinațiile nu există în vocabularul meu. Dacă cineva aduce cea mai mică dovadă în sensul ăsta, nu doar că plec de la echipa națională, dar renunț și la antrenorat.

De obicei, când fac o greșeală, prin prisma unei selecții sau ceva de genul, nu o prea repet. Cine e competitiv este văzut de noi”, a spus Iordănescu pentru ProSport.

ADVERTISEMENT