Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Selecționerul Edi Iordănescu, prin ochii lui Marcel Răducanu: „Are cei șapte ani de acasă”

Marcel Răducanu a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu. Fostul internațional este încântat de antrenorul României.
07.12.2023 | 21:35
Selectionerul Edi Iordanescu prin ochii lui Marcel Raducanu Are cei sapte ani de acasa
Marcel Răducanu a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu. Fostul internațional este încântat de antrenorul României. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu, pe care îl consideră un om educat. Fostul internațional este încântat de antrenorul României și de calificarea pe care a adus-o echipei naționale. Răducanu susține că se află în relații foarte bune cu familia Iordănescu.

Selecționerul Edi Iordănescu, prin ochii lui Marcel Răducanu

La FANATIK SUPERLIGA, Marcel Răducanu a avut o intervenție telefonică în care a discutat despre echipa națională. Fostul internațional l-a vorbit de bine și pe selecționerul Edi Iordănescu. Răducanu a avut doar cuvinte de laudă l-a adresa fiului lui Anghel Iordănescu după ce a calificat România la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins când a fost ales. Chiar dacă a avut fost foarte criticat, ne-a dat peste nas la toți cu ceea ce a făcut. A calificat echipa României. Eu am o relație foarte bună cu el.

Ne mai scriem. L-am felicitat, i-am scris și de ziua lui, la fel și cu tatăl lui. (n.r. Edi Iordănescu) mi-a zis că sunt oricând bine venit la echipă. E un băiat inteligent, știe să vorbească, are cei 7 ani de acasă și e cu frica lui Dumnezeu. Ce a făcut, a făcut bine”, spus Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Răducanu după calificarea României la Euro 2024

Marcel Răducanu este stabilit în Germania. Fostul internațional a evoluat pentru Borussia Dortmund și a decis să se stabilească acolo. Cu toate acestea, Răducanu și-a păstrat legătura cu fotbalul românesc. Astfel, fostul jucător a fost foarte fericit după calificarea României la Euro 2024.

“Nu prea se vorbește aici în presă de meciurile echipei naționale. Dar eu m-am bucurat foarte mult, mai ales că ultimele 2 meciuri le-au jucat bine, chiar dacă a fost un fotbal sărac, totuși ne-am calificat după atâția ani la un turneu final.

ADVERTISEMENT

De abia aștept să vină aici să îi văd și eu la meciuri, să dea Dumnezeu să joace bine, sper să progreseze foarte mult, pentru că aici e altceva. Nemții au scris despre înfrângerea lor cu Austria. E ceva ciudat, cred că nu înțelegem mai deloc ce se întâmplă de fapt.

Dacă nici nemții nu au calitate, nu știu ce să mai zic. E ceva care nu funcționează cu toate că au jucători de valoare. De ce nu? E ok să cadă România cu Germania. Noi am jucat foarte bine cu ei, acum câțiva ani, abia au făcut 2-1. De ce nu? Bine, mai sunt câteva luni până atunci, sunt sigur că se vor schimba și aici câteva lucruri”, a declarat Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Marcel Răducanu după calificarea României la Euro 2024

ADVERTISEMENT