Fotbal international

Selecționerul Italiei, gafă imensă înainte de meciul cu Bosnia! Cum a greşit primul “11”: “Nu aveam ochelarii”

05.09.2020 | 13:43
Selectionerul Italiei gafa imensa inainte de meciul cu Bosnia Cum a gresit primul 11 Nu aveam ochelarii
ADVERTISEMENT

Italia a pus stop seriei de 11 victorii cu antrenorul Roberto Mancini și aseară a reușit un egal 1-1 cu Bosnia Herțegovina la starul noii ediții de Liga Națiunilor.

Italienii au greșit înainte de începerea partidei de la Florența pentru că Giorgio Chellini de la Juventus trebuia să fie în primul 11.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul selecționatei italiene, Roberto Mancini a gafat și l-a trecut pe foaia oficială dată celor de la UEFA pe Acerbi.

”Chiellini va juca însă în Olanda”

Deci, naționala italiană nu a putut folosi în centru apărării cuplul cu Bonucci de la campioana din Serie A, modificarea cu mai puțin de o oră nu mai putea fi făcută decât dacă se accidenta un jucător din primul 11 la încălzire.

ADVERTISEMENT

„Recunosc, este vina mea. Nu aveam ochelarii și am dat OK-ul unei formații greșite. Chiellini va juca însă în Olanda”, a spus Roberto Mancini după meciul din Liga Naţiunilor.

Inclusiv portarul lui AC Milan a avut parte de o surpriză când a apărut în teren apărătorul lui Lazio: „Asta este, oricum noi suntem pregătiți să intrăm și să dăm totul atunci când Mister ne cere”.

ADVERTISEMENT

Sensi a egalat pentru Italia

Acerbi a fost unul dintre apărătorii care au greșit la golul marcat de Dzeko în minutul 57. Sensi a reușit să marcheze pentru 1-1 după 10 minute.

După prima etapă, Italia ocupă locul al treilea al clasamentului, cu un punct. Lider grupei este Olanda care a învins-o pe Polonia cu 1-0. Bosnia și Herțegovina este pe locul doi, iar polonezii sunt pe ultimul loc al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Italia a folosit următorul prim 11: Donnarumma, – Biraghi, Acerbi, Bonucci, Florenzi, – Barella, Sensi, Pellegrini, – Insigne, Belotti, Chiesa. Pe parcursul jocului au mai intrat Immobile, Kean și Zaniolo. În runda următoare, Italia va juca în Olanda, iar Polonia se va deplasa în Bosnia și Herțegovina.

ADVERTISEMENT
Tags: