Life

Selly, cuvinte grele la adresa Oanei Roman: ”Vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”

Selly, vorbe dure despre influencerița Oana Roman. Cunoscutul vlogger a numit-o demagoagă. Ce a mai spus tânărul de 23 de ani.
20.04.2024 | 16:20
Selly cuvinte grele la adresa Oanei Roman Vorbeste gura fara ea bagatoare de seama
Selly, vorbe dure despre influencerița Oana Roman. Cunoscutul vlogger a numit-o demagoagă. Ce a mai spus tânărul de 23 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly, cuvinte grele la adresa Oanei Roman. Îndrăgitul artist și producător originar din Craiova este de părere că fiica lui Petre Roman vorbește mult și fără a avea dovezi doar pentru a se băga în seamă în spațiul public.

Selly, vorbe dure despre influencerița Oana Roman. Cunoscutul vlogger a numit-o demagoagă. Ce a mai spus tânărul de 23 de ani

Selly are vorbe dure despre influencerița Oana Roman. Cunoscutul vlogger a numit-o demagoagă. Ce a mai spus tânărul de 23 de ani, pe numele din buletin Andrei Șelaru. Totul a fost dezvăluit în cadrul unui show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a stat deloc pe gânduri și și-a expus părerea sinceră despre vedetă. Creatorul de conținut crede că șatena caută să-și creeze o popularitate prin discursuri bombastice și elevate pentru a atrage atenția asupra sa.

„Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă. La adresa mea, poate în rest nu e. O mamă bună, probabil, asta ar fi a patra, habar nu am. Este băgătoare de seamă, a vorbit gura fără ea în ceea ce mă privește pe mine.

ADVERTISEMENT

Repet, și demagoagă, adică care încearcă să facă niște discursuri așa, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e”, a spus Selly la rubrica Sosurile iuți din emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

„Am văzut că a făcut niște comentarii la adresa mea, care n-am înțeles de unde au venit”, a completat vloggerul referindu-se la afirmațiile făcute de Oana Roman în urmă cu ceva vreme la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Selly, deranjat de comentariile făcute de Oana Roman

Selly se arată extrem de deranjat de comentariile făcute de Oana Roman de-a lungul vremii. La un moment dat influencerița a declarat că vloggerul nu are cunoștințele necesare pentru a discuta despre educația din România.

Cu altă ocazie vedeta l-a criticat pentru că a blocat circulația unui tramvai din oraș. Evenimentul a avut loc în urmă cu mai bine de jumătate de an. În aceeași perioadă a comis și un accident de circulație în Capitală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, artistul a rămas fără permis de conducere pe A1: București – Pitești. Selly a ajuns pieton timp de 120 de zile după ce a condus cu 236 de kilometri pe oră. Mai mult decât atât, vloggerul din Craiova a fost amendat cu 3.300 de lei.

ADVERTISEMENT