Life

Selly, făcut în fel și chip în mediul online. Vloggerul a publicat totul: „Circarule, poluezi planeta”

Selly a fost făcut în fel și chip de câțiva hateri și a ținut să publice mesajele primite în mesageria privată de pe Instagram.
19.08.2021 | 16:25
Selly facut in fel si chip in mediul online Vloggerul a publicat totul Circarule poluezi planeta
ADVERTISEMENT

Selly trebuie să suporte nu doar aprecieri, ci și critici, odată ce a devenit faimos datorită vlogurilor sale de pe Youtube și ale pieselor de la 5Gang.

Tânărul craiovean a publicat câteva mesaje din cele pe care le-a primit de la oamenii care nu îl suportă. Mulți dintre cei care i-au scris nu i s-au adresat deloc politicos.

ADVERTISEMENT

Andrei Șelaru (pe numele său real) este obișnuit cu astfel de mesaje, ba chiar au început să îl amuze. După ce a prezentat câteva dintre jignirile primite de la anumiți utilizatori de pe Instagram, băiatul a ținut să precizeze că nu îi ignoră pe cei care îi scriu mesaje frumoase, ba chiar și-a cerut scuze de la ei pentru că nu le-a postat și pe acelea.

Selly, denigrat pe Instagram: „Ești varză”

Selly a fost făcut în fel și chip. I s-a scris că este o lichea, că nu are ce căuta în spațiul public ori că este un circar și un papagal.

ADVERTISEMENT

Unele dintre mesaje nu au putut fi redate de vlogger, însă pe cele mai soft le-a publicat cu captură pe Instastory.

„Du-te, papagalule! Ești varză, incultule; Circarule, cară-te; Circarule, poluezi planeta noastră în draci. Doi copaci nu plantezi, lichea ce ești; Ai prostit toți copiii, inconștientule”, sunt câteva din mesajele pe care i le-a adresat un individ pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT
Doar unul dintre mesajele primite de Selly în chatul de pe Instagram

Vloggerul le-a mulțumit celor care îl apreciază

„Uneori mă gândesc… Bă, primesc atât de multe mesaje frumoase de la oameni. Atât de multe mesaje super-drăguțe, care chiar mă motivează și mă încurajează.

Pe alea nu le pun la story, însă mă simt prost după aia că îi pun pe toți plictisiții de hateri. Apreciez fiecare mesaj drăguț și citesc din ce în ce mai mult mesajele”, a ținut să se justifice Selly după ce a postat doar mesajele în care e terfelit.

ADVERTISEMENT

Selly este cel mai cunoscut influencer din România. A început în urmă cu câțiva ani postând vloguri pe Youtube, pe vremea când nimeni nu făcea asta la noi. Pe parcurs, și-a creat o comunitate de fani și a ajuns să fie o adevărată vedetă nu doar în rândul puștanilor.

Selly are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram și 3 milioane de abonați pe pagina sa de Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: