Selly lansează cel mai important proiect din carieră: ”Ceva ce nu a mai fost văzut”

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
25/11/2020, 19:45
Selly lansează cel mai important proiect din carieră: ”Ceva ce nu a mai fost văzut”
Selly lansează cel mai important proiect din carieră. Despre ce este vorba: "Ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online". Sursa foto: Instagram

Selly și-a surprins fanii cu o veste excelentă. Cunoscutul vlogger lansează, după 8 ani de YouTube, „Selly Show”, cel mai important proiect al său de până acum.

Vloggerul a făcut anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare. Noul show nu va fi difuzat pe niciun canal de televiziune, ci va transmis, așa cum era de așteptat, pe canalul de YouTube al vloggerului.

Selly este unul dintre cei mai longevivi creatori de conținut din România, ocupându-se de vlogging de 8 ani și având aproximativ 3 milioane de subscriberi pe YouTube.

Selly, cel mai important proiect din carieră. Despre ce este vorba: “Ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online”

Selly a anunțat, prin intermediul unui videoclip pe contul lui de Instagram, că va avea propria emisiune, intitulată „Selly Show”, difuzată pe canalul său de YouTube începând cu data de 1 decembrie, la ora 20.00.

Vloggerul a dat vestea cu zâmbetul pe buze, mărturisind că a muncit foarte mult pentru acest show, care este cel mai important proiect din cariera sa. Conform spuselor lui Selly, emisiunea sa dorește să trezească interesul tuturor categoriilor de vârstă, abordând diverse subiecte de actualitate.

„Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de YouTube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți. (…) Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a spus cunoscutul vlogger.

De asemenea, proiectul 5 GANG a cucerit publicul tânăr, având foarte mulți fani în rândul copiilor. Mai mult, în decembrie 2019, a fost lansat filmul ,,5 GANG: Un alt fel de Crăciun” care a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.

Închide ×