Life

Selly, mai sincer ca niciodată. A vorbit despre iubita sa, despre câți bani câștigă, dar și despre căsătorie

Cel mai iubit vlogger din România a vorbit despre relația pe care o are cu Smaranda. Selly spune că deocamdată nu se gândește la căsătorie.
13.09.2021 | 09:16
Selly mai sincer ca niciodata A vorbit despre iubita sa despre cati bani castiga dar si despre casatorie
Selly, mai sincer ca niciodată. A vorbit despre iubita sa, despre câți bani câștigă, dar și despre căsătorie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a vorbit despre relația pe care o are cu Smără.

Cei doi formează un cuplu din 2019 și chiar dacă sunt foarte fericiți împreună, acesta spune că deocamdată nu s-au gândit la căsătorie.

Vloggerul a răspuns și la întrebări mai incomode.

Selly, mai sincer ca niciodată. A vorbit despre iubita sa, despre câți bani câștigă, dar și despre căsătorie

Selly și Smaranda sunt împreună din anul 2019. Și bruneta este pasionată de mediul virtual la fel ca iubitul ei. Are peste 400.000 de următitori pe Instagram și primește sute de aprecieri la pozele pe care le postează.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul vlogger a vorbit într-un interviu acordat WOWbiz.ro despre relația pe care o are cu Smără. Acesta spune că nu ar putea niciodată să-i fie infidel.

“Smără este o persoana înțelegătoare și care nu este genul acela de iubită care să aibă o pasiune în a-ți toca nervii. În niciun caz. Cred că cel mai important lucru în relația noastră este respectul, care la noi este din belșug. (…)

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât eu am ales să fiu cu ea este absolut normal să fiu loial în relația aceasta”, a dezvăluit Andrei Șelaru, pentru WOWbiz.ro. 

Chiar dacă au o relație frumoasă și se împacă extrem de bine, cei doi nu s-au gândit deocamdată la căsătorie considerându-se prea tineri pentru acest pas.

ADVERTISEMENT

Cum își ajută Selly familia

Selly și-a făcut academie de vlogging unde s-au înscris până în acest moment 2000 de studenți, care au vrut să învețe tot ce știe profesorul lor.

“Am avut pe lângă cursurile de vlogging de la A-Z și informații legate de tot ceea ce știu eu despre vlogging, online, campanii publicitare, munca cu clienții, cum să echilibrezi ceea ce vrei tu și ceea ce vor oamenii să vadă. Toate lucrurile astea pe care le înveți doar prin “try and error”, încercând și greșind. Nu era nimic asemănător și am zis să o fac eu”, a mai spus Andrei.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a dezvăluit suma exactă pe care o câștigă în fiecare lună, dar a declarată că își ajută familia cu bani ori de câte ori este nevoie. Totuși, spune el, părinții săi nu i-au solicitat ajutorul de multe ori.

ADVERTISEMENT
Tags: