Life

Selly, moment incredibil pe scena de la iUmor. Artistul i-a luat la rost pe cei 3 jurați la Antena 1

Selly, pe numele său din buletin Andrei Șelaru, ajunge pe scena unei emisiuni de la Antena 1, chiar în premiera noului sezon.
23.09.2021 | 12:02
Selly moment incredibil pe scena de la iUmor Artistul ia luat la rost pe cei 3 jurati la Antena 1
ADVERTISEMENT

Cântărețul din trupa 5GANG va putea fi urmărit într-un moment incredibil pe scena de la iUmor, chiar în prima ediție a noului sezon, cu numărul 11, care va avea loc în curând.

Cunoscutul vlogger deschide emisiunea de la Antena 1, sâmbătă, 25 septembrie 2021, de la ora 20:00, când îi va lua la rost pe cei trei jurați: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Selly vine cu un text care aduce în prim-plan o confruntare între generații, întregul moment putând fi urmărit peste numai puțin timp. La fel și reacțiile vedetelor de la masa juriului.

Selly, pe scena de la iUmor. Vloggerul deschide sezonul 11 de la Antena 1

Selly este cunoscut în mediul online pentru activitatea pe care o desfășoară. Este vlogger de la vârsta de 14 ani, cântăreț și actor, dar știe și să spună lucrurilor pe nume, indiferent despre ce temă este vorba.

ADVERTISEMENT

Matur pentru vârsta pe care o are, tânărul are un mod relaxat de a se exprima și de a vorbi despre diferite subiecte, dar mai ales despre diferențele dintre generații.

Prezența sa pe scena de la iUmor nu este una întâmplătoare, telespectatorii putând afla sâmbătă, de la ora 20:00, de ce este condus din platou de actorul Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Seara specială de roast de la Antena 1 aduce invitați de seamă, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele anterioare, printre vedetele care au venit la iUmor se numără: Andreea Marin, Anna Lesko sau Andreea Raicu.

Așadar, nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și personajele istorice care, vor demonstra că umorul nu are vârstă, limită sau bariere spațiale.

ADVERTISEMENT

Care sunt regulile de la iUmor, sezonul 11

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac stau din nou la masa juriului pentru al 11-lea sezon la rând. Cei trei vor fi surprinși cu numere de umor, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă.

Concurenții de la iUmor vin deciși să-i impresionezi pe jurații de la Antena 1, dar pentru asta trebuie să primească două voturi favorabile pentru a merge mai departe.

De asemenea, Vlad Drăgulin rămâne în continuare în spatele show-ului, cu un nou sezon „iMai mult umor”. Serialul se difuzează săptămânal prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

ADVERTISEMENT