Life

Semifinala Burlacul 2021 la Antena 1. Cine sunt finalistele alese de Andi Constantin

Iată cine sunt finalistele alese de Andi Constantin pentru sezonul șase al emisiunii Burlacul de la Antena 1.
25.06.2021 | 07:00
Semifinala Burlacul 2021 la Antena 1 Cine sunt finalistele alese de Andi Constantin
Semifinala Burlacul 2021 la Antena 1. Cine sunt finalistele alese de Andi Constantin? Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
25-06-2021
04:59

Andi Constantin a ales finalistele de la Burlacul 2021

Cele trei finaliste din emisiunea de la Antena 1 sunt Simona Bălăceanu, Ana Bene și Melissa Azak. Acestea se luptă pentru inima Burlacului, dar doar una dintre ele va câștiga.

Simona Bălăceanu i-a citit o scrisoare emoționantă lui Andi Constantin, prin care el a putut înțelege de ce îi este greu să aibă încredere în oameni. Aceasta a fost lăsată de părinți în grija bunicilor.

Andi a fost impresionat și de povestea de viață a următoarei finaliste, anume Ana Bene. Aceasta a povestit că a trecut prin clipe greu de imaginat, fiindcă s-a luptat cu cancerul.

 “Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală.

Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine”, a mărturisit Andi.

Ultima finalistă de la sezonul 6 din emisiunea Burlacul este Melissa Azak. Aceasta a venit în emisiune după ce a aflat cine este, de fapt, bărbatul pentru care se luptă femeile în cadrul acestui show TV.

 

Show-ul matrimonial de la Antena 1 se apropie de final. În această seară are loc semifinala Burlacul, de la ora 23:00. Cine sunt finalistele alese de Andi Constantin?

Au mai rămas doar câteva ore până vom afla cine sunt finalistele îndrăgitului show, cele care se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Semifinala Burlacul 2021 la Antena 1. Cine sunt finalistele alese de Andi Constantin?

Semifinala Burlacul se difuzează în această seară de la ora 23:00 la Antena 1. Andi Constantin va alege finalistele care se vor lupta pentru inima lui.

Show-ul matrimonial se apropie de final, iar alegerea unei domnișoare care să-i fie alături cât mai mult timp este foarte grea pentru burlacul Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Burlacul și fetele rămase în competiție pleacă din Turcia înapoi în România, iar concurentele sunt cele care organizează întâlnirile. Acestea vor avea ocazia să întâlnească familia burlacului.

La rândul său, Andi Constantin îi va întâlni și el pe apropiații fetelor în cadrul semifinalei, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar patru fete care aspiră la inima fostului concurent de la Insula Iubirii. Fiecare dintre ele își dorește să ajungă mai departe, dar numai Andi Constantin poate lua decizia crucială.

Ana Bene are aproape 35 de ani, este din Cluj-Napoca și este convinsă că are șanse mari să-l cucereacă pe burlac. Tânăra a suferit de cancer la sân în urmă cu câțiva ani, însă acum este bine și speră să fie viitoarea parteneră de viață a lui Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Melissa Azak a fost cooptată în emisiune după ce a văzut echipa de filmare la Istanbul. Concurenta este pasionată de sport, a făcut cursuri de design vestimentar și își iubește munca.

Simona Bălăceanu este kinetoterapeut și, totodată, este pasionată de pictură. Bruneta are 25 de ani și i-a făcut un cadou special lui Andi Constantin la prima lor întâlnire. Tânăra i-a pictat un tablou în care apar ei doi sub cerul înstelat.

Alexandra Mucea este și ea una dintre pretendentele la inima burlacului. Tânăra a venit din Londra pentru a-l întâlni pe Andi Constantin, iar experiența pe care a avut-o de-a lungul show-ului a ajutat-o foarte mult să se deschidă față de oameni.

Urmărește semifinala sezonului 6 Burlacul și află cine va reuși să meargă mai departe, în următoarea etapă.

ADVERTISEMENT