Life

Semifinala Survivor România, 23 mai 2023. Cine sunt cei care se luptă pentru marele trofeu. Update

Semifinala Survivor România, 23 mai 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în această seara, chiar înainte de marea finală.
23.05.2023 | 23:22
Semifinala Survivor Romania 23 mai 2023 Cine sunt cei care se lupta pentru marele trofeu Update
Semifinala Survivor România, 23 mai 2023. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT
23-05-2023
20:21

Cine sunt finaliștii de la Survivor România 2023

Finaliștii de la Survivor România, care merg alături de Dan Ursa, sunt Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. 

Alexandra Ciomag este cea care pleacă acasă. ”Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi așteptat să fiu ultima fată Războnică. Fie ca cel mai bun să câștige”, a spus aceasta.

23-05-2023
19:53

A început consiliul de nominalizare, live!

A început primul consiliu live de la Survivor România 2023, în cadrul căruia vom afla cine sunt cei trei finaliști.

Primul dintre ei este Dan Ursa, care și-a asigurat deja locul acolo după ce a obținut colanul de imunitate. Dintre ceilalți trei rămași, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag, vor mai rămâne doar doi.

23-05-2023
19:44

Dan Ursa a obținut colanul de imunitate

Dan Ursa a reușit să se impună în fața lui Andrei Krișan pe traseu și a obținut victoria. Mai important, acesta a obținut colanul de imunitate! 

Toți ceilalți concurenți sunt automat nominalizați spre eliminare, în timp ce Dan Ursa este mai aproape de marele premiu, fiind primul din finala Survivor 2023.

„Mi s-au dezvoltat toate simțurile. Sunt plin de emoții. Vreau să dedic colanul susținătorilor mei și celorlalți trei. Sunt foarte fericit, nu am avut curaj să visez la asta”, a spus Dan Ursa.

23-05-2023
19:31

Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag, propuse spre eliminare

După ce au fost eliminate din lupta pentru totemul de imunitate, Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag sunt automat propuse spre nominalizare.

Acestea pot pleca acasă, dacă nu sunt votate de cei de acasă, în primul consiliu live din acest sezon, Survivor 2023.

23-05-2023
19:28

Alexandra Ciomag a pierdut viețile de la joc

Alexandra Ciomag a fost eliminată din traseu, după ce a rămas fără cele trei vieți. Acum urmează un nou duel între Carmen și Krișan, iar concurenta mai are doar o viață! Lupta îi poate duce mai aproape de a obține colanul de imunitate, și mai aproape de finală.

Carmen a pierdut în fața acestuia, astfel că lupta pentru totem se dă între Dan și Andrei Krișan!

23-05-2023
18:58

Dan Ursa are cel mai bun timp de până acum

Lupta este foarte strânsă între concurenți. Aceștia dau totul pe teren pentru a obține totemul de imunitate. Carmen este ultima care intră pe traseu.

Până acum, Dan Ursa este cel care a obținut cel mai bun timp și are mai mari șanse de a primi totemul de imunitate! Dar lupta oficială abia acum începe, după calificări.

23-05-2023
18:39

A început semifinala Survivor 2023

Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa sunt cei care au reușit să ajungă la acest pas, din cei 30 de concurenți inițiali. 

Aceștia au mari emoții înainte de semifinală. Carmen Grebenișan chiar spunea că s-a obișnuit așa mult că i se pare ciudat să plece acasă.

„Nominalizările se fac pe nisipul dominican. Există un singur colan de imunitate. Restul trei merg la votul publicului”, a anunțat Daniel Pavel.

Semifinala Survivor România are loc în această seară. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în această seara, înainte de ultima ediție.

Semifinala Survivor România, 23 mai 2023

În această seară, pe 23 mai, are loc semifinala de la Survivor România. Au trecut deja cinci luni de când concurenții de la Survivor sunt în Republica Dominicană și iată că această luptă se va încheia curând. Până atunci, în această seară are loc o nouă luptă la Survivor.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa sunt cei care se vor confrunta din nou în această seară. Totodată acum va fi un moment important din acest sezon: consiliul live.

Unul dintre concurenți va reuși să se salveze, în timp ce ceilalți vor ajunge la decizia telespectatorilor, fiind primul consiliu live din acest sezon.

ADVERTISEMENT

În ediția trecută de la Survivor au fost nominalizați patru jucători. Andrei Crișan a fost cel care a reușit să obțină colonul de imunitate și a putut sta fără griji.

Alexandra Porkolab a părăsit competiția înainte de semifinală

Nu același lucru a fost și în cazul colegilor săi, care au așteptat cu sufletul la gură să afle dacă au trecut sau nu în semifinala. Cea eliminată a fost Alexandra Porkolab.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că scap de emoții pentru că nu mai duceam. Las în urmă multe amintiri frumoase. Plec o mămică și o femeie hotărâtă, sigură pe ea. A fost visul meu. Am fost norocoasă. Aveam nevoie de lucrurile astea”, a declarat concurenta.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât s-a ajuns în acest punct al competiției. Concurenții sunt la un pas de finală, după 21 de săptămâni petrecute departe de cei dragi în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește posibilul câștigător, mulți le dau șanse băieților pentru că ei sunt cei mai buni din punct de vedere sportiv. În schimb, Ștefania Stănilă, fostă concurentă și ea eliminată recent, crede că Carmen Grebenișan va fi cu siguranță câștigătoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: