Life

Survivor România, 22 mai 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Alexandra Porkolab, eliminată

Survivor România, ediția din 22 mai 2023. Concurenții încep lupta pentru a se califica în semifinală. Ce se întâmplă în Republica Dominicană.
22.05.2023 | 23:23
Survivor Romania 22 mai 2023 Ce se intampla in Republica Dominicana Alexandra Porkolab eliminata
Survivor România, ediția din 22 mai 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-05-2023
20:35

Daniel Pavel, anunț important la Survivor

Dan ursa, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan sunt cei patru concurenți care s-ar calificat în semifinală. Aceștia vor disputa mâine un nou joc, însă doar unul va obține imunitatea și se va salva. 

Consiliul din cadrul semifinalei de mâine va fi live, după cum a anunțat Daniel Pavel, timp în care telespectatorii își vor putea vota favoriții. 

22-05-2023
20:23

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor

Săptămâna trecută, Daniel Pavel a cerut publicului să voteze concurenții rămași în competiție. Andrei Krișan a reușit să se salveze, însă cei patru rămași au intrat la votul publicului. Alexandra Porkolab este cea pentru care Survivor România 2023 s-a terminat. 

“Mă bucur că scap de emoții. (…) La în urmă o Alexandra temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă, și plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. Cam asta a însemnat Survivor pentru mine, a fost visul meu încă de când stăteam cu pitica mea și alăptam. (…)

Dacă adesea spun că nu sunt norocoasă, am fost norocoasă de data asta. (…) Mă bucur că mă duc acasă și îmi strâng copilul în brațe”, a spus Alexandra Porkolab după ce Daniel Pavel a anunțat că ea este cea care părăsește emisiunea. 

22-05-2023
20:03

Andrei Krișan a câștigat colanul de imunitate

În urma duelului cu Dan Ursa, Andrei Krișan este marele câștigător de astăzi. Fostul Războinic și-a adjudecat colanul de imunitate și se va salva în această seară. 

În schimb, Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab vor intra la votul publicului. Unul dintre ei va pleca acasă în această seară.

22-05-2023
19:59

Dan Ursa și Andrei Krișan, singurii rămași la duel

În urma duelului cu Andrei Krișan, Carmen Grebenișan a rămas și ea fără vieți și se va retrage pe bancă pentru restul Jocului de Imunitate. Dan Ursa mai are o singură viață, iar Andrei Krișan două vieți.

Alexandra Ciomag a rămas și ea fără vieți, în urma meciului cu Krișan. Astfel, Dan Ursa și Andrei Krișan se vor lupta pentru colanul de imunitate. 

22-05-2023
19:48

Alexandra Porkolab, prima concurentă care intră la votul publicului

Concurenții dispută în continuare Jocul pentru Imunitate. Andrei Krișan a intrat și el pe traseu, iar fiecare concurent are câte trei vieți. Prima care a rămas fără acestea este Alexandra Porkolab. 

Fosta Războinică a pierdut duelul cu Dan Ursa. Este prima concurentă care va intra la votul publicului. Un singur concurent va obține colanul de imunitate, iar acesta nu va putea fi votat de public. 

22-05-2023
19:10

Andrei Krișan, cel mai bun timp la proba de calificare

Andrei Krișan este cel care a obținut cel mai bun timp la proba de calificare, așa că trebuie să stea pe bară în timp ce colegii săi se vor lupta câte doi pe traseu. 

Dan Ursa a ieșit pe locul doi, iar Alexandra Ciomag pe locul cinci, iar cei doi se vor duela pe traseu. Locul al treilea a fost obținut de Alexandra Porkolab. Aceasta se va duela cu Carmen Grebenișan, care a luat locul al patrulea.

22-05-2023
18:50

Concurenții au început Jocul pentru Imunitate

Daniel Pavel le-a spus concurenților cum se vor desfășura probele de astăzi. Prima probă este una de calificare. “Aveți în fața voastră linia directă către finala Survivor România. (…) Vom avea o fază de calificare. Veți face traseul fiecare, absolut singuri. Bătălia este cu timpul.

Cel mai bun timp este numărul 1 și stă pe bară, așteaptă. Vor lupta timpii făcuți al doilea și al cincilea. Apoi al treilea și al patrulea. Și încep toate interacțiunile așa cum le știți voi”, le-a explicat Daniel Pavel concurenților. 

22-05-2023
18:43

Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, afectați de plecarea Ștefaniei

Plecarea Ștefaniei i-a afectat pe bunii săi prieteni, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Acesta din urmă este recunoscător că a rămas în competiție, dar îi este dor de fosta Faimoasă. 

La rândul său, Carmen Grebenișan a primit colierul împletit de Ștefania, pe care sportiva i l-a lăsat după eliminare, fără să-i spună. Creatoarea de conținut a mărturisit că acest lucru a atins-o foarte tare. 

Luni, 22 mai 2023, telespectatorii vor putea urmări o nouă ediție a emisiunii Survivor România. Mai este puțin până la marea finală, iar fiecare dintre cei cinci concurenți rămași speră să câștige premiul cel mare.

Survivor România, ediția din 22 mai 2023. Concurenții încep lupta pentru marea finală

La Survivor România începe săptămâna finalei, așa că telespectatorii vor mai putea urmări doar trei ediții ale acestui sezon. Au mai rămas doar cinci concurenți în lupta pentru marele premiu, și anume Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Ștefania Stănilă a fost eliminată din competiție și a ratat șansa de a ajunge în finala de miercuri, 24 mai. Campioana la gimnastică s-a aflat la nominalizare cu Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Acesta din urmă le-a mulțumit celor de acasă că l-au votat în număr mare.

“Sunt atât de recunoscător”, spune fostul Războinic în ediția din această seară. Carmen Grebenișan este tristă după eliminarea Ștefaniei Stănilă, care era cea mai bună prietenă a ei din emisiune. “A plecat o parte din mine. S-a rupt un pic din mine”, spune creatoarea de conținut.

ADVERTISEMENT

Cei cinci concurenți rămași se vor lupta în Jocul pentru Imunitate. Lupta va fi una foarte importantă, iar în fiecare zi câte un concurent va fi eliminat, după cum a explicat prezentatorul show-ului.

“Bine ați venit în săptămâna finalei. În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”, spune Daniel Pavel, la Pro TV. Concurenții rămași se vor lupta pentru șansa de calificare în semifinală, care va avea loc marți.

ADVERTISEMENT

Persoana care va câștiga jocul de astăzi se va califica în semifinală, iar ceilalți patru vor aștepta Consiliul și vor sta cu sufletul la gură, pentru că unul dintre ei va pleca acasă. În cadrul Consiliului, aceștia vor afla ce pe cine au votat telespectatorii săptămâna trecută.

Cine are șansa să câștige Survivor România

Din punct de vedere sportiv, Dan Ursa este cel mai bun concurent al acestui sezon Survivor România. Din 156 de meciuri, concurentul a câștigat 98, având o eficiență de 62,8%.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi se află Andrei Krișan, cu 60,1% eficiență, în timp ce Alexandra Porkolab este pe locul 3, cu o eficiență de 53,6%. Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan se află pe ultimele două locuri, cu o eficiență de 48,5%, respectiv 43%.

Favoriții caselor de pariuri sunt Dan Ursa și Carmen Grebenișan, care se află la egalitate, după cum a scris FANATIK recent. Andrei Krișan ocupă locul al doilea în topul favoriților, în timp ce Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab au cele mai slabe șanse să câștige acest sezon.

ADVERTISEMENT