Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Semnal de alarmă pentru Rapid înaintea duelului cu Oţelul: “Vor fi probleme mari!”

Robert Niță trage un semnal de alarmă pentru Rapid înaintea confruntării cu Oțelul Galați și speră ca Bergodi să găsească soluții pentru a câștiga cele trei puncte.
02.02.2024 | 14:45
Semnal de alarma pentru Rapid inaintea duelului cu Otelul Vor fi probleme mari
Semnal de alarmă pentru Rapid înaintea duelului cu Oţelul: “Vor fi probleme mari!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță are emoții înaintea partidei Rapid București – Oțelul Galați și mărturisește că giuleștenii au o misine dificilă. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a scos în evidență atuurile trupei lui Dorinel Munteanu, însă are încredere în Cristiano Bergodi va găsi cele mai bune soluții pentru victorie.

Semnal de alarmă pentru Rapid înaintea duelului cu Oţelul: “Vor fi probleme mari!”

Cristiano Bergodi primește întâriri importante înaintea confruntării cu Oțelul Galați, Claudiu Petrila și Ermal Krasniqi se antrenează normal cu restul lotului. Robert Niță s-a arătat impresionat de cum a arătat trupa lui Dorinel Munteanu cu FC Voluntari și anunță că giuleștenii vor avea „viață grea” cu moldovenii.

ADVERTISEMENT

„Chiar am văzut meciul celor de la Voluntari cu Oțelul, tot un meci în deplasare, tot un meci în București. Mai ales în prima repriză m-au impresionat pentru că au făcut un presing agresiv, dus până în careul de 16 metri al celor de la Voluntari.

În prima repriză nu le-au dat nicio șansă, în a doua repriză nu au putut să țină ritmul din prima și așa au început să apară și ocaziile Voluntariului și s-a mai echilibrat jocul în a doua parte. Cu niște jucători care chiar dacă nu sunt nume mari la nivelul SuperLigii au o calitate individuală bună.

ADVERTISEMENT

O echipă foarte bine organizată, cu un antrenor care știe ce să le ceară și cred că dacă facem o analiză și luăm nivelul tuturor jucătorilor de la Oțelul Galați din urmă cu un an, doi și cotele lor de piață cu ceea ce i-a învâțat Dorinel Munteanu și unde i-a dus toți sunt la un nivel superior.

Va fi greu pentru Rapid pentru că vor întâlni o echipă foarte bine organizată, bine pregătită fizic și care pune probleme și pe faza de atac. Vor fi foarte greu de învins, dar am încredere că Rapid va face o partidă bună și va câștiga cele trei puncte”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Robert Niță știe ce o așteaptă pe Rapid cu Oțelul: „Vor fi probleme mari”

„Vor fi probleme mari pentru că antrenorul celor de la Galați nu cred că poate face greșelile pe care le-a făcut cel de la Craiova. Dorinel dacă apucă și dă un gol este greu să primească trei în același meci. Nu există încărcătura care a existat cu Dinamo, un derby cu tradiție cu ambiții mari chiar dacă în cele două echipe sunt foarte mulți străini.

Derby-ul rămâne derby și indiferent de locul din clasament și forma de moment sunt meciuri care pot oferi orice rezultat. Am văzut un Dinamo care pe momente de joc a fost superioară Rapidului. De asta spun că va trebui schimbat ceva și va trebui o consistență în joc.

ADVERTISEMENT

Poate îl vom vedea pe Burmaz din primul minut. Mister Bergodi trebuie să găsească soluții, poate un 4-4-2, cu un Rrahmani  mai în jos cu Burmaz împins între fundașii centrali ai Oțelului care nu sunt de viteză. Poate cu doi atacanți care să caute spațiile libere în spatele fundașilor laterali.

Cred că Mister Bergodi va găsi soluții să desfacă echipa compactă a Galațiului. Este foarte greu să joci cu Galați între linii, pentru că este o echipă scurtă. Este greu să joci între linii, să găsești spațiu, să ai timp să te întorci, să cauți o pasă decisivă sau să finalizezi”, spune Niță.

Semnal de alarmă înainte de Rapid - Oțelul

ADVERTISEMENT