Life

Sensy, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, se pregătește de nuntă. Ce probleme întâmpină: „Rochia nu e gata”

Sensy, de la Bravo, ai stil!, mai are doar câteva zile până va rosti cel mai important „da” din viața ei. Ce probleme a întâmpinat în timpul pregătirilor de nuntă?
21.09.2022 | 11:15
Sensy fosta concurenta de la Bravo ai stil se pregateste de nunta Ce probleme intampina Rochia nu e gata
Sensy a întâmpinat probleme în timpul pregătirilor de nuntă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În doar câteva zile, Sensy, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, se va căsători. Totuși, încă nu sunt puse la punct toate detaliile.

Sensy, probleme cu pregătirile de nuntă. Ce nu merge conform planului pentru fosta concurentă Bravo, ai stil!

Sensy urmează să facă pasul cel mare și să-și oficializeze relația cu alesul inimi sale. Fosta concurentă Bravo, ai stil! a dezvăluit că pregătirile de nuntă sunt în toi, dar că a fost nevoită să renunțe la anumite dorințe, deoarece era dificil să le pună în practică.

ADVERTISEMENT

„Am renunțat, mi-am dat seama că nu pot să le fac, pentru că sunt prea multe și sunt prea mică și sunt un singur om. Sper că o să iasă bine. Mi-ar fi plăcut pentru invitații mei să am mai multe surprize. Am câteva”, a declarat Sensy la Antena Stars. 

De altfel, Sensy a fost dezamăgită și de anumiți prieteni care nu i-au răspuns invitației la eveniment, în ciuda faptului că ea și viitorul său soț le-au fost alături în cele mai importante momente.

ADVERTISEMENT

„Foarte greu să lucrezi cu oamenii, foarte multe dezamăgiri. Bine, nu mai sunt dezamăgiri…Am început să nu mai am așteptări de la oameni, pentru că nu mai este regula aceea de pe timpuri, dacă tu vii la mine, vin și eu la tine.

Am câțiva invitați la care am fost la vreo 3-4 evenimente de-ale lor și ei nici nu mi-au răspuns la telefon, dar asta este viața”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

„Rochia nu e gata”

Chiar dacă a mai rămas foarte puțin până la ziua cea mare, rochia de mireasă pe care Sensy o va purta încă nu este gata, iar pantofii sunt incomozi.

„Am rezolvat cu cununia, ne-am înscris acolo cu certificate, cu analize. Durează foarte mult. Rochia nu e gata. Am fost la o singură probă și aș mai avea două și nu cred că am timp.

ADVERTISEMENT

Pantofii, ar cam trebui probați prin casă, că sunt puțin incomozi. Îmi iau adidași și asta este. Îmi pare rău dacă nu o să ies de la jumate în colo bine”, a spus Sensy.

Totodată, vedeta plănuiește și o a doua petrecere de nuntă, una la care să respecte și tradițiile. Aceasta va avea loc anul viitor, iar invitații sunt numeroși.

„Nunta aia clasică va fi la anul, unde vor fi 400 de invitați, cu toată familia. Acum va fi ceva mai modern, mai restrâns”, a completat Sensy.

ADVERTISEMENT