Life

Sensy, Rux și Ioana Filimon, totul despre Bravo, ai stil Celebrities. Cum este în realitate noul jurat al emisiunii

Sensy, Rux și Ioana Filimon, trei dintre concurentele noului sezon Bravo, ai stil Celebrities au dat din casă. Ce se petrece la filmări?
31.08.2021 | 13:20
Sensy Rux si Ioana Filimon totul despre Bravo ai stil Celebrities Cum este in realitate noul jurat al emisiunii
ADVERTISEMENT

Sensy, Rux și Ioana Filimon de la Bravo, ai stil Celebrities au acordat primul interviu înainte de debutul emisiunii, care va avea loc miercurea viitoare, pe 8 septembrie, la Kanal D.

Fetele au spus care este atmosfera de la filmări, dar și care sunt jurații de care le-a fost cel mai mult teamă. Deocamdată nu s-au creat tensiuni, însă este posibil ca pe parcursul trecerii timpului să se formeze și primele tabere în cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

Cele trei concurente au spus că noua ediție Bravo, ai stil este complet diferită față de tot ce a fost până acum. Exigențele din partea juraților sunt mai mari, iar relațiile legate între fete sunt diferite față de alte sezoane.

Sensy, Rux și Ioana Filimon, dezvăluiri despre noul sezon Bravo, ai stil Celebrities

Puse pe șotii, fetele au spus, mai în glumă, mai în serios, cum este în spatele camerelor de filmat. Sensy a mărturisit că nu prea le-a nimerit cu hainele până la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Fashionista a declarat că a încercat să iasă din zona ei de confort de mai multe ori până acum. Și-a dat seama că trebuie să meargă la sigur cu hainele.

Maurice Munteanu și Tibi Clenci, cei mai duri jurați

Cel mai dur jurat pentru ea este Maurice Munteanu, cel care i-a adus foarte multe critici pentru aparițiile sale. Pentru Sensy și Rux, Tibi Clenci, noul jurat al emisiunii, este cel care se impune cel mai tare.

ADVERTISEMENT

Fetele au spus că înlocuitorul lui Cătălin Botezatu nu se ia doar de ținutele pe care le poartă, ci și de felul în care defilează ori pozează în fața camerelor.

Ioana Filimon a mărturisit că și ea este paralelă cu hainele. Vrea să învețe să se îmbrace bine în acest show. Fosta concurentă de la Ferma vedetelor a spus că experiența ca model pe podiumuri nu o ajută din punct de vedere stilistic.

ADVERTISEMENT

Deși știe să defileze și este apreciată pentru asta, când vine vorba de combinat haine lucrurile se complică. Concurentele au vorbit și despre colegele lor și s-au descris una pe cealaltă.

Greu accesibile pentru cele trei sunt Nicoleta Nucă și Anda Adam. Cu ele nu au avut mare tangență până acum. Și Olga Verbițchi, fostă concurentă la X Factor este catalogată ceva mai serioasă și mai sensibilă, fapt pentru care socializarea se produce mai greu cu ea.

ADVERTISEMENT