Fotbal intern

Dezastru total pentru Dinamo şi Contra, după 0-2 cu Sepsi! Patru înfrângeri la rând şi pot ajunge penultimii

24.10.2020 | 23:26
Dezastru total pentru Dinamo si Contra dupa 02 cu Sepsi Patru infrangeri la rand si pot ajunge penultimii
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 2-0 s-a jucat în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au ajuns la a patra înfrângere consecutivă în campionat, după ce formaţia lui Leo Grozavu s-a impus graţie golurilor marcate de Achahbar (29) şi Istvan Fulop (77). Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ocupă locul 14, cu 5 puncte, unul peste FC Argeş. Dacă piteştenii se vor impune în meciul cu Viitorul, Dinamo va ajunge pe penultima poziţie în clasament.

Sepsi – Dinamo 2-0 (Achahbar 29, Fulop 77) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE


Min. 77 / GOOOL Sepsi!!! Istvan Fulop majorează scorul cu o scăriţă peste portarul spaniol al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Min. 29 / GOOOL Sepsi!!! Achahbar a marcat cu un şut de la peste 25 de metri.

Min. 7 / Bouhenna a fost aproape să deschidă scorul, însă mingea şutată de fundaşul lui Sepsi a trecut pe lângă poarta lui Dinamo.


UPDATE, 24 octombrie, ora 20:24 / Au fost anunţate echipele de start pentru Sepsi – Dinamo. Ante Puljic este rezervă la “câini”, în timp ce banderola de căpitan o poartă Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Deligiannidis 63), Bouhenna, B. Mitrea, F. Ştefan (Golofca 71) – I. Fulop, Vaşvari, Aganovic (Fofana 71) – Safranko, G. Dragomir (Achahbar 8), Petrila (Ştefănescu 63). Antrenor: Leo Grozavu.

Dinamo: Rene Hinojo – A. Gonzalez (Puljic 66), A. Ba, R. Grigore (Creţu 66), Ismael Lopez – A. Garcia (Gueye 66), Anton – J. Camara, V. Borcea (Borja Valle 11), Sorescu (Fabbrini 46) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT


Din această perspectivă se anunţă o partidă foarte dificilă pentru Dinamo, mai ales că Sepsi e neînvinsă de cinci meciuri, iar Dinamo are o singură victorie în tot atâtea runde. Obiectivul ambelor echipe este să ajungă în play-off, motiv pentru care se numără printre echipele campioane din Liga 1 la transferuri.

De fapt, Dinamo este regina transferurilor, cu achiziţii pe care nu le pot efectua nici o altă echipă din Liga 1, armada spaniolă adusă de noii investitori cuprinzând multe nume de jucători cu CV-uri foarte bune şi care au venit pe salarii absolut neobişnuite în România, de la 25.000 de euro pe lună în sus.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo se joacă sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Municipal din capitala Covasnei şi va fi condusă de cel mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan. Meciul este transmis în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pwe site-ul FANATIK.RO

La Dinamo tensiunile parcă nu mai iau sfârşit. Scaunul antrenorului Cosmin Contra a început să se şubrezească în urma rezultatelor proaste, dar pe de altă parte tehnicianul dinamovist se simte descumpănit de faptul că nici acum nu au fost plătite salariile restante la jucători.

Dinamo are trei victorii din patru deplasări la Sfântu Gheorghe

Meciul de la Sfântu Gheorghe devine în acest fel extrem de important pentru mersul ulterior al lucrurilor în Ştefan cel Mare. Un nou eşec i-ar periclita serios postul lui Contra şi ar putea avea consecinţe inclusiv asupra vestiarului, unde deocamdată este evidentă lipsa de omogenitate, după atâtea sosiri în vară.

Dinamo are tradiţia de partea sa în meciurile jucate în deplasare cu Sepsi. De altfel, este un fenomen destul de ciudat, în sensul în care câinii au trei succese şi un eşec, iar la Bucureşti s-a petrecut exact invers, în favoarea covăsnenilor.

Bookmakerii nu au ţinut cont de poziţiile din clasament

Este un duel în alb şi roşu, culorile tradiţionale ale ambelor echipe. Deosebirea este că la Sfântu Gheorghe există şi o mare stabilitate financiară, clubul fiind ajutat inclusiv de guvernul de la Budapesta şi nimeni nu pune vreo presiune a rezutatelor asupra jucătorilor. Asta deşi obiectivul e clasarea pe locurile 1-6.

Bookmakerii sunt pentru prima dată în situaţia în care pentru ei în balanţă, mai mult decât locurile ocupate de cele două echipe în clasament, cântăreşte mai mult valoarea achiziţiilor făcute de Dinamo, pentru că bucureştenii au cotă 2,50 la victorie faţă de 2,85 pentru Sepsi!

ADVERTISEMENT