Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sepsi i-a stabilit viitorul lui Cristiano Bergodi înainte de finala Cupei cu U Cluj. Anunțul făcut de conducerea clubului. Video exclusiv

Contractul lui Cristiano Bergodi cu Sepsi expiră în vară. Oficialii clubului au anunţat că discuţia decisivă cu tehnicianul privind prelungirea va avea loc după finala Cupei.
11.05.2023 | 13:34
Sepsi ia stabilit viitorul lui Cristiano Bergodi inainte de finala Cupei cu U Cluj Anuntul facut de conducerea clubului Video exclusiv
Sepsi i-a stabilit viitorul lui Cristiano Bergodi înainte de finala Cupei cu U Cluj. Anunțul făcut de omul din conducerea clubului. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe este calificată pentru al doilea an consecutiv în finala Cupei României. Covăsnenii sunt favoriţi în faţa celor de la U Cluj în ultimul act, care se va desfăşura pe noul stadion din Sibiu.

Sepsi i-a stabilit viitorul lui Cristiano Bergodi înainte de finala Cupei cu U Cluj: “E foarte fericit la noi!”

Soarta lui Cristiano Bergodi va fi decisă după finala Cupei, a anunţat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, în direct la FANATIK SUPERLIGA, precizând că antrenorul este fericit la Sf. Gheorghe:

ADVERTISEMENT

“Nu pot să vorbesc despre ce va fi şi cum va fi. Noi suntem foarte montaţi să câştigăm Cupa României, apoi vom vedea ce va fi (n.r. cu Bergodi). Domnul Panduru probabil nu îl cunoaşte pe Cristiano Bergodi.

Domnul Bergodi este foarte fericit la noi şi după meciul cu Farul a fost foarte fericit. Acum, dacă am pierdut 1-3 cu FCSB ce să facă? Să râdă? Normal că a fost supărat că a pierdut. 

ADVERTISEMENT

Dar, cum am spus. Clubul, echipa, suntem împreună şi cred că toată lumea este fericită că este la Sf. Gheorghe”, a spus Attila Hadnagy la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Basarab Panduru: “Miros ceva acolo, nu ştiu dacă va continua”

Basarab Panduru a declarat după meciul FCSB – Sepsi 3-1 că Bergodi nu i se pare un om care să se bucure de faptul că şi-a îndeplinit obiectivele şi simte că s-ar putea să nu continue alături de covăsneni:

ADVERTISEMENT

„Faţa lui Bergodi parcă îmi transmite ceva, spune tot. Nu mi se pare un om bucuros, un om fericit, care se bucură de momentele acestea, de calificarea echipei în play-off, calificarea în finala Cupei României.

A îndeplinit nişte obiective, dar mi se pare trist, supărat. Nu ştiu, miros ceva acolo, nu ştiu dacă va continua. Eu sper să rămână. Simt că are o problemă el”, a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT