Life

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Prezentatorul iUmor a dezvăluit sexul bebelușului

07.10.2020 | 13:52
Serban Copot tata pentru a treia oara Prezentatorul iUmor a dezvaluit sexul bebelusului
ADVERTISEMENT

Șerban Copoț a anunțat de ziua sa de naștere, în luna iulie, că urmează să devină tată pentru a treia oară, prezentatorul „iUmor” având doi băieți  Teddy (8 ani) şi Alex (4 ani).

În urmă cu puțin timp fostul component al formației Animal X a dezvăluit care este sexul bebelușului, dar și cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al cincilea membru al familiei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 a mărturisit că soția sa, Roxana, este însărcinată în 8 luni, urmând să aducă pe lume o fetiță. Cel mai probabil micuța va purta numele Luna, Șerban Copoț lăsând acest prenume în postarea sa.

Șerban Copoț urmează să aibă o fetiță. Cum se pregătește pentru al treilea copil

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” și partenera sa de viață au păstrat sarcina ascunsă mai bine de 5 luni, însă acum oferă informații despre cel mai mic membru al familiei care urmează să vină pe lume în curând.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să ne cunoaștem, iubita tatii! 😊 Noi să știi că ne pregătim neîncetat. 🤗😊🙏🏻Primii tăi cerceluși te așteaptă și ei, dragă Bebeluna”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu o pereche de cercei pe care-i ține în palmă.

Roxana, soția prezentatorului de la Antena 1 urmează să nască undeva la sfârșitul lunii noiembrie, motiv pentru care Hienă și familia sa se pregătesc intens pentru venirea pe lume a micuței.

ADVERTISEMENT

Vedeta așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va deveni tată de fetiță, mai ales pentru că are deja doi băieți de care este mândru și alături de care face numeroase năzbâtii.

Șerban Copoț este un familist convins și adoră să petreacă alături de băieții săi, care de-a lungul anilor l-au inspirat să scrie povești pentru copii. Cântărețul a publicat deja două cărți care au drept protagonist un motan care se numește Mao.

ADVERTISEMENT

„Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spunea la un moment dat artistul, relatează adevarul.ro.

https://www.instagram.com/p/CCwJPbaHwOw/

ADVERTISEMENT