Life

Șerban Huidu, ofertă de milioane de euro de la Antena 1: “Aș fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd”

Șerban Huidu a primit o ofertă de milioane de euro, de la Antena 1. De ce și-ar fi dorit să fie ”o mică muscă”. Dezvăluiri făcute de prezentator.
18.07.2023 | 20:40
Serban Huidu oferta de milioane de euro de la Antena 1 As fi vrut sa fiu o mica musca sai vad
Ce ofertă a primit Șerban Huidu de la Antena 1. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu este de peste două decenii prezent pe micile ecrane cu emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, difuzată pe Prima TV. Deși a avut la un moment dat o întrerupere, acesta face acum din nou o echipă bună cu colegii săi de platou. De curând, în cadrul unui interviu, a dezvăluit că a primit oferte de la diferite posturi TV, ca formatul să facă parte din grila lor de programe.

Cu ce ofertă a venit Antena 1 pentru  a prelua ”Cronica Cârcotașilor”. Șerban Huidu dezvăluie suma

Cea mai mare ofertă pe care a primit-o emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” a fost de la Antena 1, a mărturisit Șerban Huidu. Reprezentanții postului și-au dorit atât de mult show-ul încât nu s-au încumetat să ofere o sumă cu șase zerouri, de ordinul milioanelor.

ADVERTISEMENT

”Cred că cea mai generoasă ofertă a fost de la Antenă, când era Sorin Enache acolo, fostul director executiv de la Pro TV. Şi a fost o sumă… consistentă, cu şase zerouri. De ordinul milioanelor, nu erau spre zece, dar erau. Era o ofertă pentru trei sezoane”, a declarat Șerban Huidu pentru Paginademedia.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au refuzat oferta Antenei 1. Din ce motiv

Propunerea celor de la Antena 1 a avut loc în perioada când Șerban Huidu modera ”Cronica Cârcotașilor” alături de Mihai Găinușă. Ambii au refuzat-o, dar mai ales Mihai Găinușă, fiindcă în Jurnalul Național, care aparține de trustul Intact, a apărut un material denigrator la adresa tatălui său.

ADVERTISEMENT

”Am rezistat şi atunci şi cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita.

Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus Nu, pentru că le-am spus la telefon”,  a mai spus Șerban Huidu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Șerban Huidu a precizat pentru sursa menționată că emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” aparține strict de Prima TV, deoarece aici a fost lansată. Moderatorul este recunoscător pentru faptul că a crescut o dată cu formatul și crede că de aici se va retrage cândva, definitiv, de pe sticlă.

”Cronica Cârcotaşilor, tipul ăsta de emisiune, este strict legat de postul Prima TV. Deci eu aici am crescut şi probabil că aici o să şi opresc activitatea”, a mai transmis prezentatorul ”Cronicii Cârcotașilor”, emisiune care rulează pe micile ecrane de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

La început, moderatori au fost Șerban Huidu și Mihai Găinușă, dar cei doi s-au certat la un moment dat și nu au mai lucrat împreună. De asemenea, Șerban Huidu a renunțat să mai apară la TV în urma unui accident rutier. În urmă cu 12 ani, intrat într-o mașină și a ucis trei persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: