Life

Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor: ”Cred că este nevoie”

Șerban Huidu se întoarce la Cronica Cârcotașilor. Primele declarații ale prezentatorului de la Prima TV despre noul sezon.
13.03.2023 | 19:01
Serban Huidu revine la Cronica Carcotasilor Cred ca este nevoie
Șerban Huidu se întoarce la Cronica Cârcotașilor. Primele declarații ale prezentatorului de la Prima TV. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Renumitul realizator de televiziune în vârstă de 46 de ani revine la cârma emisiunii care l-a consacrat. Vedeta crede că este nevoie să facă acest pas important pentru că Ioana Petric a renunțat la show după o colaborare de 15 ani.

Șerban Huidu se întoarce la Cronica Cârcotașilor. Primele declarații ale prezentatorului de la Prima TV

Șerban Huidu nu a plecat niciodată din echipa emisiunii Cronica Cârcotașilor, în ultimii ani ocupând postul de producător TV. În noul sezon, care va suferi mai multe schimbări de format și nu numai, jurnalistul se întoarce la pupitru.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul moderator nu știe dacă este vorba de o revenire de scurtă durată sau definitivă, însă este ferm convins că modificările sunt de bun augur. Emisiunea de pamflet nu va mai fi filmată în decorul clasic, ci va fi trasă pe chroma, într-un studio virtual.

„Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotârât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format

ADVERTISEMENT

Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum.

Nu ştiu, este posibil. Oricum, eu am fost mereu lângă Cronica Cârcotaşilor”, a declarat Șerban Huidu la doi ani de când spunea că vrea să se ocupe de creație, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, carieră de peste 20 de ani pe micile ecrane

Șerban Huidu are o carieră de peste 20 de ani pe sticlă, prima ”cărămidă” în acest sens fiind pe partea de creație. La debutul în această branșă jurnalistul obișnuia să scrie texte și abia mai târziu a decis să vină în fața camerei.

Vedeta a făcut acest pas când și-a dat seama că mesajele pe care vrea să le transmită nu sunt înțelese de ceilalți. Ulterior, în 2011 s-a retras din viața publică, după accidentul în care a fost implicat. Formula de prezentare era Mihai Găinuşă – Codruţ Kegheş.

ADVERTISEMENT

În 2014 fostul său coleg de pupitru, în vârstă de 52 de ani, a ales să părăsească postul de televiziune, iar în anul 2015 Șerban Huidu a revenit o perioadă la pupitru pentru că foarte mulți din echipa Cronicii plecaseră.

ADVERTISEMENT