Life

Serghei Mizil, pe masa de operație: ”Statul nu decontează așa ceva”

Serghei Mizil, de urgență pe mâna doctorilor. Intervenția chirurgicală nu a fost achitată de statul român, ci din propriul buzunar.
25.07.2023 | 10:31
Serghei Mizil pe masa de operatie Statul nu deconteaza asa ceva
Serghei Mizil, de urgență pe mâna doctorilor. Intervenția chirurgicală nu a fost achitată de statul român, ci din propriul buzunar. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a ajuns pe masa de operație. Fiul fostului membru al Comitetului Politic Executiv al PCR, Paul Niculescu Mizil, a subliniat că statul nu decontează așa ceva. Cum a ajuns în această situație neplăcută.

Serghei Mizil, de urgență pe mâna doctorilor. Intervenția chirurgicală nu a fost achitată de statul român, ci din propriul buzunar

Serghei Mizil a fost de curând de urgență pe mâna doctorilor care i-au montat un stent la inimă. Unul dintre vasele de alimentare era înfundat într-o proporție destul de mare, de peste 60%, dar nu atinsese pragul de alarmă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea a decis să recurgă la operație. Intervenția chirurgicală nu a fost achitată de statul român, ci din propriul buzunar, fiind nevoit să achite 4.000 de euro. Vedeta merge anual la doctor pentru analize.

„În România statul îți suportă o intervenție de tipul celei pe care eu am suportat-o doar în varianta în care ai fost victima unui atac de cord. Or, la mine nu a fost vorba de așa ceva. În niciun caz, ca să fie lucrurile foarte clare!

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă că a trebuit să scot din buzunarul meu circa 4.000 de euro, fiindcă statul nu decontează așa ceva, cum v-am precizat deja. La noi trebuie să calci pe bec și abia după te ajută și statul.

Oricum, nu fusese atins pragul de alarmă, care e undeva la 70%. Dar am decis să suport să se adauge acel stent tocmai în ideea de a nu lăsa timpul să mai treacă. Fiindcă mușchiul inimii e bine mersi!”, a declarat Serghei Mizil pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, nevoit să renunțe la un viciu

Serghei Mizil este nevoit să renunțe la un viciu pe care îl are de foarte multă vreme. Vedeta reușise să se lase de fumat în urmă cu 4 ani, dar odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și-a reluat vechiul obicei.

În ultimii 3 ani a ajuns să fumeze 15 țigări pe zi, ceea ce înseamnă destul de mult. Din fericire, este o persoană ambițioasă și este ferm convins că în curând se va lăsa de acest viciu încă o dată și mai ales, definitiv.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sportul, care este una dintre pasiunile sale, îl ține departe de obiceiurile proaste. Practică canotajul în mod constant și merge pe lac cel puțin o oră și jumătate zilnic. În plus, se plimbă frecvent cu bicicleta.

ADVERTISEMENT