Fotbal intern

Serghei Mizil, povești savuroase cu Cornel Dinu, Adi Mutu sau Gigi Becali. “Hagi trecea pe lângă noi, la culcare!”

14.04.2020 | 10:52
Serghei Mizil povesti savuroase cu Cornel Dinu Adi Mutu sau Gigi Becali Hagi trecea pe langa noi la culcare
Serghei Mizil. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este un personaj aparte, acest lucru este indiscutabil, căruia, recunoaște chiar el, i-a plăcut să se învârtă în cercurile de fotbaliști.

Fiul fostului ministru s-a învârtit în cercurile de fotbaliști

Fiul fostului ministru din vremea comunismului, Paul Niculescu Mizil, este totodată un izvor nesecat de povești și amtiri cu VIP-uri din toate domeniile, pentru că și-a creat foarte multe relații inclusiv în lumea showbizzului.

ADVERTISEMENT

El a povestit pentru GSP.ro despre oamenii din fotbal lângă care a avut ocazia să stea și de multe ori să petreacă și a făcut descrieri deosebit de interesante despre aceștia.

A făcut beții mari cu Adi Mutu

Printre cei care sunt cunoscuți apropiați ai lui Serghei Mizil se numără Cornel Dinu, Adi Mutu, Gigi Becali, Gică Hagi și fiul fostului dictator comunist, Valentin Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

”Domne, am făcut beții mari de tot cu Adi, dar atunci n-am băut cu el. Adrian e simpatic și noi doi cam suntem pe aceeași traiectorie, dar în seara aia n-a fost la mine, chiar dacă voi l-ați tocat în presă.

Laude pentru Gică Hagi

Exagerați cu asta! Eu am stat de mic printre fotbaliști. Sunt și ei oameni. Când ajungi la niște bani, profiți de celebritate, ce să faci…

ADVERTISEMENT

 Eu am trăit lângă Gică de când avea el 17 ani și așa a fost mereu, serios, nu i-a impus nimeni. Stătea pe malul Dâmboviței, unde erau niște apartamente pe care le punea Sportul la dispoziție.

Era fan Sportul studențesc

Am fost lângă el multă vreme fiindcă Sportul Studențesc era echipa mea de suflet. Ne distram nopți întregi, cu femei, cu gagici, Hagi trecea pe lângă noi și se ducea în cameră să doarmă. Nu-l punea nimeni să ne ignore, așa era felul lui.

ADVERTISEMENT

Lăcătuș și Tudorel Stoica spun că Valentin chiar se pricepea la fotbal. Dacă nu intervenea Valentin, ar mai fi jucat vreodată Hagi la Steaua? Ar fi rămas la Sportul.

Cum a primit Hagi Mercedes

La Steaua, Valentin le punea la dispoziție totul jucătorilor, fotbaliștii trăiau mult peste nivelul unui om obișnuit. Când Hagi a zis „Vreau Mercedes!”, a doua zi a apărut mașina! Plus bani mulți, de toate!

”Îl știu pe Gigi Becali de 40 de ani. Face pușcărie din cauza gurii lui. Greșeala capitală a făcut-o cînd s-a trezit să intre el în politică. Atunci s-a terminat cu el!

Cornel Dinu e special

”Cornel Dinue special. Avea superumor! Când generalul Dragnea, de la Armată, le zicea jucătorilor de la națională să înainteze ca infanteria, să joace ca blindatele, Dinu a intervenit: „Da’ nu poate să vină aviația cu niște lovele, să ne bombardeze și pe noi?”. Cornel Dinu e o valoare, o legendă.

Am băut o dată mult de tot și aveam o canistră cu vin la noi. Ne-a oprit Miliția și am luat-o la fugă pe câmp cu canistra-n spate. Dinu căra vinul și eu stăteam cu ochii pe el, să nu-l verse. O dată mi-a zis să nu mai conduc beat. „Pe mine mă duce Max”, zice, și a dat să plece. „Păi, hai să luăm mașina și conduce Max” i-am spus eu. Da’ m-a lămurit: „Ești nebun? Max e câinele!”. 

ADVERTISEMENT