Sport
notix pixel id

Se retrage Sergio Aguero din fotbal?! Oficialii Barcelonei dezmint informaţia apărută în Spania: “Ceea ce a apărut nu este sigur”

Un jurnalist spaniol a anunţat că Sergio Aguero ar urma să-şi anunţe retragerea din fotbal, însă vicepreşedintele Barcelonei şi Xavi au dezminţit informaţia.
21.11.2021 | 07:20
Se retrage Sergio Aguero din fotbal?! Oficialii Barcelonei dezmint informaţia apărută în Spania:
Un jurnalist spaniol a susţinut că Sergio Aguero ar urma să se retragă din fotbal. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
21-11-2021
05:27

Vicepreşedintele Barcelonei neagă zvonul retragerii lui Sergio Aguero

La scurt timp după anunţul jurnalistului Gerard Romero, care susţinea că Sergio Aguero ar urma să-şi anunţe retragerea, Rafa Yuste, vicepreşedinte al Barcelonei, a dezminţit informaţia.

“Vreau să dezmint acest zvon. Sergio are trei luni în care va vedea evoluţia acestei anomalii apărute. Medicii ne-au spus că e nevoie de trei luni pentru a putea da un verdict, dacă jucătorul va mai juca sau nu”, a spus Rafa Yuste.

“Ceea ce a apărut nu este sigur, noi nu avem această informaţie”, a declarat şi Xavi la conferinţa de presă.

Meciul dintre FC Barcelona și Deportivo Alaves pare că va fi ultimul din cariera de fotbalist a lui Sergio Aguero. La acea partidă, superstarul argentinian a acuzat probleme respiratorii, iar apoi a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

„Kun” a primit din partea medicilor indicația să rămână în afara terenului timp de nouă luni de zile, perioadă în care va fi supus mai multor investigații, în urma cărora să afle dacă mai poate sau nu juca fotbal.

Sergio Aguero renunță la fotbal! Problemele la inimă pun prematur capăt carierei atacantului de la Barcelona

Nu au trecut decât trei săptămâni de la duelul dintre Barcelona și Alaves, atunci când a plecat de la stadion la spital cu ambulanța, iar Aguero pare deja decis să agațe ghetele în cui.

ADVERTISEMENT

„Kun Aguero se retrage. Problemele cardiace îl forțează să renunțe la fotbal. Săptămâna următoare este programată o conferință de presă în care să își anunțe retragerea”, a anunțat Gerard Romero, un renumit jurnalist spaniol, pe Twitter.

Ce spunea Sergio Aguero despre retragere

După ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, Sergio Aguero părea destul optimist în privința revenirii pe gazon.

ADVERTISEMENT

„Dacă-mi vor spună că trebuie să mă opresc, o voi face, dar întâi trebuie să aștept rezultatele testelor. Voi continua procesul de recuperare, apoi vom vedea care e decizia optimă.

Am fost în spital cinci zile, mi-au făcut analize, acum trebuie să am răbdare. Voi face, peste o săptămână, alte teste și vom vedea ce urmează”, a spus Sergio Aguero, în urmă cu aproximativ o săptămână.

ADVERTISEMENT

Argentinianul abia apucase să debuteze la FC Barcelona. Venit în vară de la Manchester City din postura de jucător liber de contract, atacantul a fost accidentat, fiind recuperat abia la jumătatea lui octombrie.

De atunci și până la nefericitul eveniment din partida cu Alaves, Sergio Aguero a bifat cinci meciuri și un gol în tricoul blaugrana.

ADVERTISEMENT

Mesaj de la Messi și colegii de națională: „Suntem cu toți cu tine, Kun!”

Înaintea meciului cu Brazilia din preliminariile lui World Cup 2022, cu ajutorul unui banner uriaș, Messi și colegii din naționala Argentinei i-au transmis un mesaj de susținere lui Aguero.

„Suntem cu toții cu tine, Kun”, scria pe bannerul afișat de jucătorii Argentinei. Mesajul era însoțit de o fotografie cu Aguero sărbătorind marcarea unui gol pentru „pume”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik