Fotbal international

Sergio Ramos nu-l iartă pe Cristiano Ronaldo: ”Luka Modric merita acel premiu”

04.09.2018 | 10:07
Sergio Ramos nul iarta pe Cristiano Ronaldo Luka Modric merita acel premiu

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu-l iartă pe atacantul Cristiano Ronaldo, care a decis să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară. Fundașul spaniol consideră că alegerea UEFA de a-l desemna pe croatul Luka Modric cel mai bun jucător din sezonul precedent de Champions League în dauna portughezului este una corectă.

”Nu cred că Ronaldo este nefericit pentru că Modric a câştigat trofeul. Poate este supărat că nu a câştigat el, nu că a făcut-o un coechipier de-al lui. Cred că, dacă ar fi un jucător care merita acel premiu, acela este Luka”, a declarat Sergio Ramos.

Sergio Ramos nu-l iartă pe Cristiano Ronaldo pentru absența de la gala UEFA

Fundașul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu l-a iertat pe Cristiano Ronaldo pentru că a plecat la Juventus Torino la începutul sezonului, dar și pentru faptul că a lipsit de la gala organizată de UEFA. Portughezul ar fi refuzat să vină la eveniment când a aflat că premiul cel mare va ajunge la fostul său coechipier Luka Modric.

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu-l iartă pe atacantul Cristiano Ronaldo, care a decis să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară
Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu-l iartă pe atacantul Cristiano Ronaldo, care a decis să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară

Internaționalul croat în vârstă de 32 de ani i-a învins în lupta pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului precedent de Champions League pe Cristiano Ronaldo și pe egipteanul Mohamed Salah de la FC Liverpool. Modric a fost ales și cel mai bun mijlocaș, în timp ce portughezul a fost desemnat cel mai bun atacant. Alți doi jucători de loa Real Madrid au fost premiați în cadrul galei: Keylor Navas – cel mai bun portar și Sergio Ramos – cel mai bun fundaș.

Modric se luptă și pentru premiul FIFA The Best cu Ronaldo și Salah

Luka Modric a condus în mod impecabil echipa de pe Santiago Bernabeu. Împreună cu Toni Kroos formează la Real Madrid un tandem care dă fluiditate jocului și obține superioaritatea la mijlocul terenului. A marcat 2 goluri pentru Real Madrid sezonul trecut și a reușit 8 assist-uri. La Campionatul Mondial 2018, Luka Modric a ajuns cu naționala Croația până în finală, unde a fost învinsă de Franța cu scorul de 4-2. Croatul a fost desemnat jucătorul Mondialului. Modric a înscris două goluri în Rusia și a dat o pasă de gol.

Mijlocașul croat se va lupta cu Mohamed Salah și Cristiano Ronaldo și pentru premiul FIFA The Best, care va fi decernat în 24 septembrie, la Londra. Chiar dacă nu a fost ales jucătorul anului, Ronaldo are motive de satisfacție. A primit titlul pentru cel mai frumos gol marcat în competiţiile europene în sezonul trecut după ce a înscris din “foarfecă” în partida Juventus – Real Madrid 0-3, în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Reuşita lui  Cristiano Ronaldo a strâns aproape 200.000 de voturi, din totalul celor 346.915 care şi-au exprimat părerea pe site-ul celor de la UEFA. Vedeta lui Juventus a reacţionat rapid pe Twitter după ce a primit titlul pentru cel mai frumos gol al sezonului în competiţiile europene şi le-a transmis un mesaj tuturor fanilor:”Mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Nu o să uit niciodată acest moment, mai ales reacția fanilor de pe stadion, a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.