Sport

Sergio Rico, dezvăluiri tulburătoare despre accidentul care l-a lăsat în comă: „L-am văzut pe tatăl meu decedat”

Sergio Rico, portarul lui PSG, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre accidentul suferit la călărit în urma căruia a stat 26 de zile în comă.
05.01.2024 | 13:52
Sergio Rico dezvaluiri tulburatoare despre accidentul care la lasat in coma Lam vazut pe tatal meu decedat
Sergio Rico a făcut dezvăluiri tulburătoare despre accidentul suferit la călărit. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Sergio Rico, portarul lui PSG, a oferit primul interviu video după accidentul de la sfârșitul lunii mai 2023, în urma căruia a stat nu mai puțin de 26 de zile în comă. Fotbalistul de 30 de ani și-a revenit miraculos după anevrismul cerebral suferit în urma unei lovituri brutale cu copita dată de un cal speriat, la renumitul pelerinaj către El Rocio.

Sergio Rico, dezvăluiri despre starea sa de sănătate după accidentul suferit la călărit: „Mă simt la fel ca înainte”

Într-un interviu pentru DAZN, Sergio Rico a vorbit atât despre starea sa de sănătate, cât și despre ce își amintește despre accident și comă. Deși accidentul suferit aproape că l-a costat viața, portarul lui PSG susține că se simte „la fel ca înainte” și că și-a revenit „la 90%”.

ADVERTISEMENT

„În fiecare zi sunt mult mai bine. Simt că a revenit corpul meu la ceea ce era înainte. Aș spune că mi-am revenit 90 la sută”, a spus Sergio Rico. Deși a slăbit peste 20 de kilograme în cele peste 80 de zile în care a stat în spital, Sergio Rico vrea să revină pe terenul de fotbal la cel mai înalt nivel.

„În capul meu nu există altă idee decât să fiu din nou portar profesionist. Toți medicii mi-au spus că mă pot întoarce fără probleme, așa că, dacă nu le este frică, mie de ce mi-ar fi frică?”, a mai spus portarul spaniol.

ADVERTISEMENT

Sergio Rico, dezvăluiri tulburătoare: „L-am văzut pe tatăl meu decedat”

Sergio Rico nu își amintește mare lucru despre accident. Totodată, portarul lui PSG a mărturisit că în momentul în care era în comă l-a văzut într-un vis pe tatăl său decedat. „Îmi amintesc doar un vis. Erau două străzi, mergeam într-o direcție și l-am văzut pe tatăl meu în cealaltă.

I-am zis ‘Tata, tată!’, dar nu mi-a răspuns. Am vorbit despre asta. cu prieteni care sunt dedicați psihologiei și ceea ce mi-au spus ei este că încă nu era timpul meu”, au fost cuvintele lui Sergio Rico.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Sergio Rico nu își aduce aminte momentul în care a fost lovit cu copita de către calul speriat. Mai mult decât atât, fotbalistul nu a vrut să știe cum s-a petrecut teribilul accident.

„M-am speriat puțin când m-am trezit”

„Familia, bunica, soția mi-au spus că dacă nu-mi amintesc, ar trebui să las. Nu e nevoie să știu. Dar un accident, cum se poate întâmpla? Oricui și în orice situație. M-am speriat puțin când m-am trezit.

ADVERTISEMENT

M-au monitorizat complet cu multe ecrane. Mi-am dat seama că trebuie să se fi întâmplat ceva rău. Dar mi-am văzut familia, soția, mama… Doctorul m-a întrebat daca știu cine sunt ei. Si i-am spus bineînțeles”, a povestit Sergio Rico.

ADVERTISEMENT
Tags: