Sergiu Hanca, accidentare urâtă în Dinamo – Gaz Metan 1-1. Cum arată genunchiul mijlocaşului. Foto

Iuliana Spirache    Claudiu Ilie   
în Dinamo
24/11/2018, 11:50
Sergiu Hanca, accidentare urâtă în Dinamo – Gaz Metan 1-1. Cum arată genunchiul mijlocaşului. Foto GALERIE FOTO
Sergiu Hanca se fereşte de o petardă aruncată de fanii FCSB-ului. Mijlocaşul, accidentare urâtă în meciul cu Gaz Metan, scor 1-1

Sergiu Hanca a suferit o accidentare urâtă în meciul disputat de Dinamo cu Gaz Metan Mediaş, iar genunchiul mijlocaşului arată groaznic. Internaţionalul român în vârstă de 26 de ani a părăsit accidentat meciul disputat în etapa a 16-a de gruparea din “Ştefan cel Mare”, iar fobalistul şi-a şocat fanii cu pozele postate pe un site de socializare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Sergiu Hanca nu a putut juca toate cele 90 de minute din meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, după o contră avută cu Andre Micael, fundaşul echipei pregătite de Mihai Teja. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a ieşit de pe teren şchiopătând, în minutul 61, iar accidentarea suferită de internaţionalul român este destul de serioasă.

Accidentare urâtă pentru Sergiu Hanca în Dinamo – Gaz Metan 1-1

Mircea Rednic a decis să îl înlocuiască pe Sergiu Hanca cu Simon Zenke în minutul 61, după ce mijlocaşul a avut o contră dură cu Andrei Micael. Fotbalistul lui Dinamo a ieşit destul de şifonat după lovitura suferită în minutul 61. Genunchiul lui Sergiu Hanca s-a inflamat serios, iar acesta a postat două imagini pe un site de socializare.

Aşa arată genunchiul lui Sergiu Hanca după accidentarea suferită în meciul Dinamo - Gaz Metan 1-1
Aşa arată genunchiul lui Sergiu Hanca după accidentarea suferită în meciul Dinamo – Gaz Metan 1-1

Telekom Sport anunţă că Sergiu Hanca are şanse de 50 la sută să poată evolua în meciul cu Viitorul, din etapa a 17-a, atunci când gruparea pregătită de Mircea Rednic se va deplasa pe terenul echipei lui Gică Hagi, sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 20.00. În sezonul 2018 – 2019, Sergiu Hanca a jucat în 12 meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

Dinamo – Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. După 16 meciuri jucate în actuala ediţie, grupare din “Ştefan cel Mare” a adunat 19 punct. “Câinii” au bifat 4 victorii, 6 remize şi 6 înfrângeri.

  • 1,25 de milioane de euro este cota lui Sergiu Hanca, conform transfermarkt.com
  • 105 meciuri, 18 goluri şi 22 de pase decisive are Sergiu Hanca pentru Dinamo
Închide ×