Life

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, pus sub sub control judiciar. Ce infracțiuni a comis

Noi probleme cu legea pentru Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, care a impresionat o țară întreagă în anul 2020. Acesta a fost pus sub control judiciar de către magistrați, după ce a comis mai multe infracțiuni.
16.06.2022 | 17:04
Sergiu taticul calaret de la Iasi pus sub sub control judiciar Ce infractiuni a comis
Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, pus sub sub control judiciar. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Tăticul călăreț are noi probleme cu legea! Acesta a fost pus sub control judiciar pentru infracțiunile pe care le-a comis.

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, pus sub sub control judiciar

Sergiu Ion Ciubotariu a avut probleme cu legea, iar acum s-a decis care este pedeapsa acestuia.

Magistrații au luat deja o decizie în ceea ce îl privește pe tânărul care a impresionat o țară întreagă acum doi ani, atunci când a mers cu calul la maternitate, unde soția lui aducea pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Astfel, în cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Iași au dispus controlul judiciar în cazul acestuia.

Infracțiunile pe care le-a comis Sergiu Ion Ciubotariu, cunoscut drept tăticul călăreț, sunt cele de de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

ADVERTISEMENT

Astfel, Sergiu, tăticul călăreț, trebuie să se supună mai multor reguli vizate de controlul judiciar, printre care trebuie să se prezinte mereu la instanța de judecată ori de câte ori este chemat, dar și să anunțe faptul că și-a schimbat locuința, dacă este cazul.

„În timpul controlului judiciar, inculpatul Sergiu Ion Ciubotariu trebuie să respecte următoarele obligaţii:

ADVERTISEMENT
  • să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;
  • să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei”, arată instanța, conform BZI.

Ce reguli trebuie să respecte Sergiu, tăticul călăreț

De asemenea, ce mai trebuie să facă Segiu, tăticul călăreț, este să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea sa mereu când este chemat și nu are voie să dețină sau să folosească arme și nici să se apropie de persoana pe care a vătămat-o.

ADVERTISEMENT
  • „Să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat;
  • să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme;
  • să nu se apropie de persoana vătămată şi de locuinţa acesteia şi să nu comunice cu aceasta direct sau indirect pe nicio cale”, au mai precizat judecătorii ieșeni.

Sergiu este acuzat că a tulburat ordinea și liniște publică, dar și că a bătut un bărbat, cu bâte și topoare, până când vecinii au sunat la 112. Sergiu, tăticul călăreț, a comis faptele alături de alți doi bărbați.

Victima acestora a avut nevoie de 20 de zile de recuperare în urma atacului la care a fost supusă.

ADVERTISEMENT