Life

Tăticul călăreț din Iași, un nou scandal. Poliția a intervenit de urgență! De ce e acuzat Sergiu

Sergiu, tânărul călăreț din Iași devenit cunoscut după ce a plecat la maternitate pe cal, este din nou în atenția oamenilor legii. Polițiștii i-au deschis un alt dosar penal.
22.04.2022 | 19:40
Taticul calaret din Iasi un nou scandal Politia a intervenit de urgenta De ce e acuzat Sergiu
Sergiu, tăticul călăreț din Iași, trimis în judecată. A snobit în bătaie un bărbat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul ajutat de Cătălin Moroșanu și mulți români cu inima mare a fost trimis în judecată după ce a fost acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe și violare de domiciliu. Este cercetat alături de alte două persoane.

Sergiu, tăticul călăreț din Iași, trimis în judecată. A snobit în bătaie un bărbat

Sergiu s-a ales cu un nou dosar penal, după ce în trecut a fost prins conducând mașina personală fără să dețină permis. În prezent, tânărul călăreț din Iași și alți doi bărbați, Daniel Costel Barbu și Petru Robert Barbu, au ajuns pe mâna polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au stabilit primul termen pentru procesul penal în care bărbatul este acuzat pentru lovirea unui persoane, care a ajuns la spital și are nevoie de îngrijiri medicale.

Victima celor trei bărbați trebuie să stea sub observația cadrelor medicale în următoarele 20 de zile, asta pentru că Sergiu Ion Ciubotariu și ceilalți doi indivizi au folosite bâte și topoare, până au intervenit vecinii.

ADVERTISEMENT

„Agenții din cadrul Secției VI de Poliție fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

Pe 26 februarie 2022, 3 bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar, apoi, pe o stradă din Municipiul Iași și ar fi agresat un bărbat.

ADVERTISEMENT

Doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pe 2 martie 2022. Cercetările continuă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac, notează bzi.ro.

Sergiu, călărețul din Iași, probleme cu legea și în trecut

Acuzațiille de agresiune nu sunt singurele aduse călărețului din Iași, care a mai avut probleme cu legea după ce a condus pe drumurile publice fără permis. El a devenit cunoscut după ce a fost ajutat să-și cumpere o casă, în urmă cu 2 ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Sergiu a vândut locuința și s-a mutat cu întreaga familie înapoi în ghetoul de unde venise. Casa achiziționată din donații i-a fost cămin numai câteva luni.

ADVERTISEMENT