Life

Serialul care a făcut furori pe Netflix anul acesta mai primeşte două sezoane. Noile episoade vor avea un alt protagonist

Serialul care a făcut furori pe Netflix anul acesta mai primeşte două sezoane. Dar noile episoade vin cu un suflu nou, al unui personaj principal diferit.
20.11.2022 | 15:44
Serialul care a facut furori pe Netflix anul acesta mai primeste doua sezoane Noile episoade vor avea un alt protagonist
Neflix serial criminali în serie. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru fanii serialului Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Serialul va avea două noi sezone, dar protagonistul va fi altul.

Serialul care a făcut furori pe Netflix anul acesta mai primeşte două sezoane

Monster a fost reînoit după succesul răsunător pe care l-a avut, dar serialul se va concentra pe un alt protagonist, după faimoasa poveste a lui Jeffrey Dahmer.

ADVERTISEMENT

Opțiunile de adaptare pentru serial sunt multe, având în vedere că de-a lungul timpului au existat mulți criminali în serie care ar putea suscita interesul publicului.

Ted Bundy

Următorul personaj analizat în seria Monster ar putea fi Ted Bundy, a cărui viață a fost subiectul a numeroase filme și documentare.

ADVERTISEMENT

Ted Bundy a recunoscut că a ucis 30 de femei pe o perioadă de cinci ani, începând din 1974. Totuși, autoritățile americane au considerat că acesta a omorât de cel puțin trei ori mai multe, cifra reală a crimelor sale fiind de 100 de femei.

Bundy a avut parte de primul proces din istorie care a fost televizat în America. Acesta a fost găsit vinovat și condamnat la moarte prin electrocutare, în 1989.

ADVERTISEMENT

Clovnul ucigaș ucidea numai copii

Un alt personaj care ar putea fi subiectul noilor episoade din Monster ar putea fi John Wayne Gacy.

Supranumit Clovnul ucigaș, acesta este responsabil de 33 de victime cunoscute, doar tineri și copii de sex masculin. Acesta a ucis între anii 1967 și 1978, și avea un mod de operare care le-a dat fiori anchetatorilor la acea vreme.

John Wayne era cunoscut pentru faptul că mergea la spitale pentru copii și la evenimente caritabile  îmbrăcat ca “Pogo” sau “Clovnul Patches”.

ADVERTISEMENT

De acolo își alege victimele și le propunea copiilor să facă împreună un truc de magie, pentru care era necesar să îi lege la mâini. Doar că odată ce acest lucru se întâmpla, copiii îi deveneau victime și erau cu uciși.

Când autoritățile i-au verificat în anul 1978 locuința au găsit 26 de victime îngropate în apropiere de casa lui. Acesta a fost găsit vinovat și la 14 ani de la proces a fost executat prin injecție letală în 1994.

Alți criminali ce ar putea fi aleși pentru Monster

Alt criminal în serie care ar putea fi ales pentru o adaptare cinematografică ar putea fi Dennis Lynn Radar, care a ucis zece oameni. Acesta a fost și foarte aproape să scape de justiție.

Samuel Little a ucis 93 de femei pe o perioadă de 35 de ani, iar Gary Ridgway a ucis 48 de femei, ambii putând fi subiecte pentru noul concep al serialului de pe Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: