Life

Serialul cu care Disney+ vrea să-i dea lovitura de grație lui Netflix. Va face audiență mare

Serialul cu care Disney+ vrea să întreacă platforma de streaming Netflix. Audiența se așteaptă a fi una foarte mare. Despre ce peliculă este vorba?
12.03.2024 | 20:08
Serialul cu care Disney vrea sai dea lovitura de gratie lui Netflix Va face audienta mare
Despre ce serial este vorba. Sursa foto: Parent Zone, Collider, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Disney+ vrea să întreacă platforma Netflix, printr-un serial care va fi lansat în această vară, la nivel internațional. Pelicula este alcătuită din șase episoade și se așteaptă a avea o audiență foarte mare.

Serialul cu care Disney+ vrea să întreacă Netflix

”Becoming Karl Largefeld”, cunoscut anterior sub denumirea de ”Kaiser Karl”, produs de Gaumont și Jour Premier are programată premiera pe 7 iunie, atât pe platforma Disney+, cât și pe Hulu în Statele Unite ale Americii (SUA).

ADVERTISEMENT

”Becoming Karl Largefeld” are o acțiune realizată după bestsellerul ”Kaiser Karl”, semnat de Raphaelle Bacque, o poveste care va fi pentru prima oară ecranizată și va avea personaje interpretate de diferite personalități.

Daniel Bruhl este protagonistul serialului. Cu el începe și miniseria. Întâmplările datează din 1972, în care personajul actorului principal, Karl Largefeld, are 38 de ani și este un designer talentat, dar necunoscut de către publicul larg.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în serialul Becoming Karl Largefeld

La un moment dat, Karl Largefeld se întâlnește cu Jacques de Bascjer, jucat de Theodore Pellerin, și…de care se îndrăgostește. Acesta este un tânăr ambițios și neliniștit. De asemenea, va fi redată și o secvență în care protagonistul îl va înfrunta pe prietenul, dar și pe rivalul său în același timp, Yves Saint Laurent, interpretat de Arnaud Valois.

Yves Saint Laurent este un geniu al modei de tip haute-couture, fiind susținut de afaceristul Pierre Berge, care este interpretat de Alex Lutz. La Paris, Monaco și Roma se petrec toate întâmplările.

ADVERTISEMENT

(…) A fost entuziasmant (despre rolul lui Karl Lagerfeld)pentru că era un bărbat atât de curios, cu mai multe fațete, care era interesat de toate. Așa că pregătirea a fost intrigantă. Iubea literatura, cinematografia, teatrul, muzica, arhitectura, mobilierul, totul.

Așa că, când am fost la Paris, am reușit să rămân în aceleași cartiere pe care le iubea el. Și întotdeauna au aceste cinematografe clasice grozave, cum ar fi Champo, și obișnuia să petreacă acolo cu Yves Saint Laurent și cu toți ceilalți tipi din Bulevardul Saint Germain, care a devenit, desigur, foarte turistic aici. Dar mai sunt câteva colțuri ascunse în care îmi plăcea să stau și să mă plimb.

ADVERTISEMENT

Trebuie să faci niște alegeri, pentru că există atât de multe contradicții care au făcut parte din trecutul său (…) El seamănă un pic cu Andy Warhol. Pe de o parte, această persoană este în lumina reflectoarelor, într-o expunere constantă, dar de fapt, bărbații ca el, foarte singuratici, se protejează și creează acea persoană. Așa că a trebuit să aflu singur ce făcea când era singur, singur acasă. Asta e partea interesantă”, a spus Daniel Bruh pentru Interview Magazine, despre rolul său din serialul care urmează să se lanseze.

ADVERTISEMENT