Life

Serialul cu care Kanal D vrea să cucerească audiențele. În el joacă și un actor din Suleyman Magnificul

Noul serial cu care Kanal D vrea să cucerească publicul din România. În peliculă joacă și un actor din Suleyman Magnificul.
17.10.2023 | 11:53
Serialul cu care Kanal D vrea sa cucereasca audientele In el joaca si un actor din Suleyman Magnificul
Despre ce este vorba în noul serial turcesc de pe Kanal D. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kanal D vrea să cucerească publicul român printr-un nou serial turcesc. În acesta apare și o actriță din faimosul serial ”Suleyman Magnificul”, iar povestea este una care va stârni emoție și lacrimi pe chipul celor care vor trăi cu intensitate fiecare secvență.

Un nou serial turcesc pe Kanal D. Ce actor din ”Suleyman Magnificul” va putea fi văzut într-un nou rol

Kanal D va difuza noul serial după ce se va încheia ”Melek”, o telenovelă turcească difuzată de luni bune și care a captat atenția a milioane de români prin episoadele pline de suspans. Protagoniștii vor fi de această dată doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

”Promisiunea” (titlul original Zumruduanka, n.r) este noul serial care va fi transmis în câteva zile de Kanal D. Personajele principale vor fi interpretate de Ceren Yilmaz , care o va juca pe Zumrut Kuloglu, și de Alp Navruz, în rolul lui Serhat Demirkan.

De asemenea, fanii serialului ”Suleyman Magnificul” vor avea ocazia să-l revadă pe actorul Selim Bayraktar, în personajul lui Abbas Demirkan. Acesta va apărea pe micile ecrane timp de 26 de episoade, atât câte are în total ”Promisiunea”.

ADVERTISEMENT

Pe data de 13 noiembrie, la ora 20:00, va fi premiera noii telenovele turcești, la scurt timp după ce producția ”Melek” se va încheia. Încă de la rularea primelor episoade telespectatorii nu s-ar mai putea îndepărta de micile ecrane, deoarece povestea va stârni o emoție profundă.

Despre ce este vorba în serialul ”Promisiunea”

Zumrut, în al cărei rol se află Ceren Yilmaz, este o fată care va fi supusă la grele încercări de viață. Ea va deveni precum un stâlp al familiei, după ce tatăl său va suferi un cumplit accident rutier. Bărbatul nu se va mai putea deplasa în urma evenimentului nefast și va sta la pat.

ADVERTISEMENT

Zumrut conștientizează că familia ei se află într-o situație foarte gravă, după ce tatăl, care îi întreținea pe toți, se va îmbolnăvi. Ca să-și ajute părinții, dar și cele două surori mai mici, Zumrut va lucra pentru una dintre cele mai bogate și mai influente familii din Cappadocia.

Lucrurile se complică din momentul în care Zumrut se îndrăgostește. Cel care îi va fura inima va fi moștenitorul familiei Demirkan, Serhat, interpretat de actorul Alp Navruz. Serhat se îndrăgostește și el și îi promite iubitei sale că vor face nuntă din momentul în care își va încheia stagiul militar.

ADVERTISEMENT

De altfel, mama lui Zumrut va pune paie pe foc atunci când decide să-i caute bărbați bogați fiicei, astfel încât familia să nu mai aibă problemele financiare. Lumea lui Zumrut se va nărui din clipa în care află că Serhat a fost ucis în stagiul militar.

ADVERTISEMENT
Tags: