Life

Kanal D difuzează de azi serialul cu care vrea să rupă audiențele. Spune povestea unei mame curajoase

Kanal D vrea să dea lovitura cu noua producție tv care se lansează astăzi. Scenariul vorbește despre o mamă neînfricată.
04.07.2023 | 16:40
Kanal D difuzeaza de azi serialul cu care vrea sa rupa audientele Spune povestea unei mame curajoase
Kanal D vrea să dea lovitura cu noua producție, care se lansează astăzi. Scenariul vorbește despre o mamă neînfricată. Sursa foto: kanald.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Postul de televiziune turcesc difuzează de azi serialul cu care vrea să rupă audiențele. Spune povestea unei mame curajoase. În serial joacă actrița Nehir Erdogan, cunoscută din producția Son și din seria pentru tineret Koçum Benim.

Kanal D vrea să dea lovitura cu noua producție, care se lansează astăzi. Scenariul vorbește despre o mamă neînfricată

Kanal D vrea să dea lovitura cu noua producție, care se lansează astăzi, 4 iunie 2023, începând cu ora 20:00. Scenariul vorbește despre o mamă neînfricată care își construiește destinul alături de copiii pe care i-a adus pe lume.

ADVERTISEMENT

După o lungă amânare, Melek ajunge pe micile ecrane peste numai câteva ore. Talentata actriță Nehir Erdogan îi dă viața personajului central din producția care se anunță a fi una de mare succes în rândul telespectatorilor.

Femeia este o mamă neînfricată, puternică și hotărâtă pe care cei din fața micilor ecrane, cu siguranță, o vor îndrăgi încă de la primul episod. Fiecare persoană va simți emoțiile pe care le-a pus artista în acest rol important.

ADVERTISEMENT

„Melek este o femeie hotărâtă să-și rescrie propriul drum în ciuda traumelor prin care a trecut. Este o femeie care luptă pentru copiii săi, are compasiune și puterea de a privi totul cu dragoste. Eu cred că această compasiune susține societatea, familia și prietenia.

Călătoria vieții este lungă și poate fi obositoare… Cu toții putem cădea, însă important este să ne ridicăm și să mergem mai departe”, a declarat Nehir Erdogan, actrița care da viață eroinei din serialul de la Kanal D, conform adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în primul episod din Melek

Primul episod din Melek îi duce pe telespectatorii de la Kanal D în atmosfera vieții personajelor principale. Eroina serialului s-a rupt de familie în urmă cu ani buni și acum locuiește la Berlin, unde este căsătorită și are trei copii.

Existența sa este dată cu totul peste cap când descoperă că este grav bolnavă, motiv pentru care ajunge în pragul unei decizii dificile. Din păcate, mama curajoasă nu este cruțată de trădarea celui pe care-l credea sufletul ei pereche.

ADVERTISEMENT

Cine este actrița Nehir Erdogan

Nehir Erdogan, actrița care o interpretează pe Melek în serialul omonim de la Kanal D, are 43 de ani și s-a născut la Izmir. Și-a descoperit pasiunea pentru teatru încă din perioada liceului. A urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor.

În ultimul an de studii s-a angajat la postul de televiziune TRT 1. Aici a prezentat știri culturale și știri sportive. S-a făcut remarcată în anul 2002 când a jucat în primul său serial TV, intitulat Koçum Benim. A prezentat numeroase emisiuni de divertisment, cum ar fi: Popstar.

În 2004 s-a mutat în Los Angeles, unde a luat cursuri de actorie. Opt ani mai târziu a decis să învețe limba franceză și s-a înscris la cursurile Universității Sorbona. În 2014 s-a căsătorit cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil. De atunci este stabilită în Paris.

ADVERTISEMENT