Life

Serialul cu care Kanal D vrea să rupă audiențele anul acesta. E o poveste plină de intrigi

Noul serial pe care mizează cei de la Kanal D. Când va fi difuzat și ce povești intrigante se nasc între personajele principale.
12.02.2024 | 18:54
Serialul cu care Kanal D vrea sa rupa audientele anul acesta E o poveste plina de intrigi
”O dragoste”, noul serial care ca începe pe 19 februarie la Kanal D. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Kanal D vrea să dea lovitura la început de primăvară. Postul este recunoscut pentru serialele turcești pe care le-a difuzat de-a lungul timpului, iar acum, pregătește o nouă surpriză pentru telespectatori. Care este serialul care va debuta, în curând, pe micile ecrane și la ce ar trebui să se aștepte cei de acasă.

Noul serial pe care mizează cei de la Kanal D

Kanal D este unul dintre posturile care a reușit să îi cucerească pe cei de acasă încă de la început. Dincolo de emisiunile pe care le-a difuzat, Kanal D a avut mereu un as în mânecă. Și anume, serialele turcești.

ADVERTISEMENT

Ani la rând, postul turcesc a difuzat unele dintre cele mai bune și mai captivante producții. Nici în 2024 nu se dezice de acest obicei și revine, spre bucuria celor de acasă, cu un nou serial.

”O dragoste” este cel mai nou serial care va fi difuzat, începând cu 19 februarie pe Kanal D. Producția va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, iar povestea îi va ține pe telespectatori în suspans de la un episod la altul.

ADVERTISEMENT

Întreaga acțiune are loc între două personaje tinere care întâlnesc iubirea exact când se așteaptă cel mai puțin. Doga se îndrăgostește în timpul facultății de Fatih, iar povestea lor de dragoste prinde contur pe zi ce trece.

”O dragoste”, noua producție turcească care îi va cucerii pe fanii din România

Fatih provine dintr-o familie conservatoare, ceea ce face ca relația lor să întâmpine anumite obstacole. Însă, totul culminează cu momentul în care, în relația celor doi tineri apare o sarcină nedorită.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri sunt la facultate, ceea ce face ca familiile lor să intervină în viața de cuplu. Se aprind mai mult ca niciodată conflictele și ies la suprafață orgoliile și prejudecățile.

Între Doga și mama ei, relația se răcește, femeia reproșându-i fiicei sale că și-a distrus viața și viitorul. Aceasta nu este de acord cu sarcina fiicei sale și nu ratează nicio ocazie pentru a-i scoate în evidență greșeala pe care a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Nici în familia lui Fatih apele nu sunt mai liniștite. Tânărul trebuie să asculte mereu criticile părinților conservatori. Din cauza tensiunilor existente în fiecare familie, relația celor doi este pusă în pericol.

Telespectatorii curioși să vadă ce se întâmplă între Doga și Fatih pot urmări serialul ”O dragoste pe Kanal D, începând cu 19 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT