Life

Doliu la Kanal D. Și-a condus mama pe ultimul drum. ”Doamne, nu cred”

Suferință mare la Kanal D. O vedetă și-a înmormântat mama în urmă cu puțină vreme. Familiei sale nu i-a venit să creadă asta.
29.01.2024 | 09:00
Doliu la Kanal D Sia condus mama pe ultimul drum Doamne nu cred
Suferință mare la Kanal D. O vedetă și-a înmormântat mama în urmă cu puțină vreme. Familiei sale nu i-a venit să creadă asta. Sursa foto: Instagram / kanald.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu la Kanal D. Și-a condus mama pe ultimul drum, după ce fusese diagnosticată cu o boală cumplită. Cadrele medicale îi spuseseră că suferă de cancer la pancreas, afecțiune care i-a și adus sfârșitul în urmă cu câteva zile.

Suferință mare la Kanal D. O vedetă și-a înmormântat mama în urmă cu puțină vreme. Familiei sale nu i-a venit să creadă asta

Suferință mare la Kanal D. O vedetă și-a înmormântat mama în urmă cu puțină vreme. Familiei sale nu i-a venit să creadă asta. Otniela Sandu, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, trece printr-o mare durere.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a emisiunii moderate de Ilinca Vandici și-a pierdut cea mai dragă ființă. Vestea neplăcută a fost împărtășită de sora sa, Lisiana, care a transmis că femeia a plecat la Ceruri chiar de ziua sa de naștere.

„Doamne, nu cred că sunt în postura asta! La mulți ani, deși este ziua mea astăzi. Nu pot efectiv să vă zic nimic. Mama mea a plecat dintre noi în această dimineață. S-a sfârșit chinul ei!”, a scris sora Otnielei Sandu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a dat viață frumoasei blondine a murit în cursul zilei de joi, 25 ianuarie. Duminică, 28 ianuarie 2024, a fost condusă pe ultimul drum de fiicele sale și de cei apropiați. Vedeta nu a dorit să vorbească despre pierderea sa.

Cu toate acestea a postat o imagine cu o coroană de flori pe social media. Aceasta are un mesaj emoționant și încărcat de durere. „Te iubesc, mamă!”, a scris fosta concurentă de la Kanal D pe panglica aranjamentului floral. Acesta a fost realizat din trandafiri de culoare roz.

ADVERTISEMENT

Otniela Sandu, dezvăluiri despre boala mamei sale

Otniela Sandu a făcut la un moment dat mai multe dezvăluiri despre boala mamei sale. Femeia a aflat foarte greu de suferința sa, deși avea dureri de abdomen și slăbise destul de mult. A primit vestea abia în urma unui CT.

„A descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă. Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea.

ADVERTISEMENT

Toate sunt în mâna lui Dumnezeu. Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: «stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata». Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând.

Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei”, a mărturisit Otniela Sandu într-o emisiune de la Pro TV, notează playtech.ro.

ADVERTISEMENT