Life

Serialul de pe Netflix care a ajuns foarte popular peste tot în lume. Are peste 15 milioane de vizualizări, e în top și în România, mulți români l-au văzut deja

Serialul de pe Netflix care a ajuns foarte popular peste tot în lume. Acesta are peste 15 milioane de vizualizări și este în top în România.
08.09.2023 | 20:00
Serialul de pe Netflix care a ajuns foarte popular peste tot in lume Are peste 15 milioane de vizualizari e in top si in Romania multi romani lau vazut deja
Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea și a ajuns pe primul loc în România. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a ajuns foarte popular peste tot în lume. Până la acest moment are deja peste 15 milioane de vizualizări. Și la noi în țară este în top.

Serialul de pe Netflix care a ajuns foarte popular în toată lumea

Serialul de pe Netflix foarte popular este Cine este Erin Carter? Acesta are deja 15 milioane de vizualizări pe tot globul. La noi în țară este pe locul al doilea, fiind celebru printre abonații Netflix.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un miniserial de șapte episoade, fiecare cu circa 50 de minute de privit. Serialul este unul recomandat persoanele de peste 16 ani, având în vedere că pot exista scene mai dure.

Cine este Erin Carter? este un serial captivant, cu suspans. Descrierea de pe Netflix arată că viața idilică a unei simple profesoare se schimbă complet după un incident armat.

ADVERTISEMENT

Aceasta se află cu fiica ei într-un magazin în momentul în care este prădat de hoți.

Eroina principală încearcă să-și apere fiica de oamenii înarmați și ajunge la un pas să-l ucidă pe unul dintre ei, pe care îl împușcă cu propria armă.

Serialul i-a lăsat pe mulți cu sufletul la gură

Cu fiecare episod descoperim noi fațete ale aceleiași persoane din serialul celebru, Erin Carter. Pentru soțul ei este cea mai minunată femeie din lume, el fiind asistentul ce are grijă de ele după incidentul de la magazin.

ADVERTISEMENT

Fiica lor de zece ani o apreciază ca pe o mamă eroină după acest moment, dar Erin Carter are mult mai multe lucruri în spate, unele ascunse și periculoase.

“Cred că a fost juxtapunerea unei eroine de acțiune încorporată în suburbii.

(Este) mama, profesoara și soția care se luptă cu toate încercările și capcanele vieții suburbane, iar apoi joacă acest lucru în contrast cu faptul că sare de pe terase în mare și are schimburi de focuri”, a declarat producătorul executiv Rob Bullock pentru Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: