Life

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Povestea fascinantă i-a adus locul 1 în top, trebuie să-l vezi și tu acum

Producția de pe Netflix, îndrăgită de abonații din România. Scenariul interesant a propulsat-o pe prima poziție din clasament.
27.10.2023 | 12:00
Serialul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Povestea fascinanta ia adus locul 1 in top trebuie sal vezi si tu acum
Producția de pe Netflix, îndrăgită de abonații din România. Scenariul interesant a propulsat-o pe prima poziție din clasament. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Serialul de pe platforma de streaming Netflix care i-a înnebunit pe români. Povestea fascinantă i-a adus locul 1 în top. Spectatorii din întreaga lume au fost captivați încă de la primul episod de suspans, mister și intrigă.

Producția de pe Netflix, îndrăgită de abonații din România. Scenariul interesant a propulsat-o pe prima poziție din clasament

Producția de pe Netflix, îndrăgită de abonații din România. Scenariul interesant a propulsat-o pe prima poziție din clasament. Seria britanică de mare succes este una limitată și se încadrează la categoria thriller criminal.

ADVERTISEMENT

Serialul este scris și creat de Paul Tomalin special pentru platforma de streaming. Se bazează pe romanul grafic DC Vertigo cu același nume scris de Si Spencer și ilustrat de Dean Ormston, Tula Lotay, Meghan Hetrick și Phil Winslade.

Concret, este vorba de Bodies, care a avut premiera anul acesta. În prezent, pelicula are un singur sezon și prezintă povestea a 4 detectivi, în patru linii temporale, dar într-un singur corp pentru a salva viitorul Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Aceștia trebuie mai întâi să rezolve o crimă care a schimbat complet cursul istoriei. Producția difuzată de Netflix are în distribuție actori cunoscuți, printre care se numără Shira Haas și Amaka Okafor care îi dă viață lui Shahara Hasan.

Totodată, Jacob Fortune-Lloyd îl joacă pe Charles Whiteman, iar Kyle Soller îl interpretează pe Alfred Hillinghead. Stephen Graham intră perfect în pielea personajului său care se numește Elias Mannix/Julian Harker.

ADVERTISEMENT

Bodies, serialul momentului pe Netflix

Bodies reprezintă serialul momentului pe platforma de streaming Netflix, unde a urcat rapid în preferințele oamenilor. Se află pe primul loc în top datorită personajelor sale fascinante. Amaka Okafor a mărturisit că filmările de la această peliculă i-au plăcut enorm.

În plus, actrița a declarat pentru RadioTimes.com că munca din spatele scenei este „cea mai bună slujbă pe care am avut-o în toată viața mea”. Vedeta consideră că personajul său este unul pentru care nu i-au fost puse granițe.

ADVERTISEMENT

„Nu se bazează într-adevăr pe probleme. Nu are nimic de-a face cu culoarea, religia sau statutul ei de mamă singură. Ea nu este doar acele lucruri. În realitate, ea este o investigatoare excepțional de talentată”, a spus Amaka Okafor, scrie scpsassam.org.

ADVERTISEMENT