Life

Serialul de pe Netflix care a devenit viral. A spart topurile și a adunat aproape un miliard de vizualizări în câteva zile

Serialul de pe Netflix pentru care milioane de abonați au făcut o obsesie. Are 14 episoade, iar acțiunea este presărată cu romantism și umor.
26.02.2024 | 23:36
Serialul de pe Netflix care a devenit viral A spart topurile si a adunat aproape un miliard de vizualizari in cateva zile
Un nou serial de pe Netflix a ajuns la inimile a milioane de abonați. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În 2024, este foarte ușor să ne dăm seama atunci când un serial merită văzut. Dacă titlul lui a devenit viral, atunci sigur este o producție promițătoare. De data asta, toate laudele merg către cei de la Netflix care au reușit să cucerească publicul cu un nou serial. Povestea emoționantă a ajuns la inimile a milioane de abonați.

Serialul de pe Netflix care a emoționat milioane de abonați din întreaga lume

Se pare că Netflix bifează reușită după reușită. În ultima vreme, platforma face ce face și îi convinge pe abonați că prețul pe care îl plătesc lunar merită din plin. După atâtea filme bune, gigantul de streaming a venit cu un nou titlu.

ADVERTISEMENT

Românii par din ce în ce mai atrași de serialele Netflix și nu este de mirare. Platforma face tot posibilul pentru a urca mereu titluri noi în bibliotecă. Nu sunt uitați nici cei care preferă dramele sau documentarele, dar nici cei care sunt în căutarea poveștilor de dragoste.

Cel mai nou serial de pe Neflix care a ajuns la inimile abonaților se numește ”One day”. Deși nu este la prima ecranizare, se pare că producția disponibilă pe platformă este cea care a dat lovitura.

ADVERTISEMENT

”One day” are la baza povestea scrisă de David Nicholls în cartea cu același nume. Publicația s-a bucuray de un mare succes, ceea ce a determinat editura să o lanseze în 37 de limbi. ”One day” s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare, iar serialul de pe Netflix îi va consolida succesul.

”One day”, serialul care s-a bucurat de mai multe ecranizări

”One day” are 14 episoade, iar pe parcursul lor, în centrul atenției sunt doi adolescenți, Emma și Dexter. Cei doi au ocazia să vorbească pentru prima dată în seara balului de absolvire. Niciunul dintre ei nu bănuiește că acela este momentul care le va schimba viețile.

ADVERTISEMENT

După discuția avută în seara de 15 iulie 1998, Emma și Dexter nu se mai întâlnesc, iar drumurile lor se despart. Acțiunea serialului se desfășoară pe parcursul a 20 de ani, timp în care au loc întâlniri an de an, fix în aceeași zi.

Cei care vor să urmărească povestea dintre Emma și Dexter, trebuie doar să vizioneze serialul ”One day”. Producția prezintă, practic, aceeași zi de 15 iulie, însă, pe parcursul a două decenii. În tot acest timp, conexiunea dintre personaje avansează, iar acțiunea se complică.

ADVERTISEMENT

Fiind o carte care s-a bucurat de un mare succes în momentul lansării, nu este de mirare că a fost ecranizată de mai multe ori. Una dintre ecranizări i-a avut în rolul principal pe Anne Hathaway, cunoscută din ”The Devil Wears Prada” și pe Jim Sturgess.

Din distribuția serialului ”One Day”fac parte Ambika Mod, Leo Wodall, Essie Davis, dar și mulți alții. Pe IMDb, celebra platformă unde privitorii acordă note filmelor și serialelor, producția Netflix a obținut calificativul 8.2/10.

ADVERTISEMENT