Life

Serialul de pe Netflix care a impresionat o lume întreagă. Are doar 3 episoade, dar a urcat rapid în topuri

Un nou serial de pe Netflix a captivat atenția a milioane de abonați. Povestea sa este o dramă, iar acțiunea se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
25.02.2024 | 15:33
Serialul de pe Netflix care a impresionat o lume intreaga Are doar 3 episoade dar a urcat rapid in topuri
Un nou serial de pe Netflix a captivat atenția a milioane de abonați. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Netflix face ce face și captează, din nou, atenția abonaților. În ultima vreme, din ce în ce mai multe producții au fost pe gustul publicului, iar dovadă sunt orele de vizionare de pe platformă. De data asta, în atenția celor de acasă a intrat un serial care, deși nu are multe episoade, are o acțiune complexă.

Noul serial de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați

Netflix vrea să se mențină în topul preferințelor abonaților, așa că face tot posibilul pentru a capta atenția publicului. Mulți abonați au ”migrat” către Netflix în timpul pandemiei, atunci când cinematografele au fost închise. După ce au văzut că filmele de pe platformă nu sunt deloc rele, mulți au decis să rămână abonați fideli.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Netflix a pregătit o serie de producții care nu trebuie ratate. Unele dintre ele sunt deja urcate pe platformă, altele mai păstrează suspansul. Însă, un lucru este singur. Și anume, orice abonat găsește ceva pe placul său în biblioteca Netflix.

Cea mai nouă obsesie a abonaților Netflix este un serial de 3 episoade. ”War sailor” este o serie limitată, așa că cine vrea să îl urmărească, ar face bine să se grăbească. Astfel de serii dispar destul de repede de pe platformă.

ADVERTISEMENT

”War sailor” este un serial din 2023 care îi are în distribuție pe Kristoffer Joner, Ine Marie Wilmann, dar și alți actori cunoscuți din diverse producții Netflix și nu numai. Serialul de trei episoade este încadrat la dramă, iar povestea personajelor te va ține cu sufletul la gură.

”War sailor” este o poveste sfâșietoare, iar acțiunea se petrece în cel de-Al Doilea Război Mondial

”War sailor” sau ”Marinar de război” este un serial care a primit nota 8.8 din partea celor care au apucat să îl vizioneze. Povestea este una uimitoare și te va ține în suspans pe toată durata celor 3 episoade.

ADVERTISEMENT

Acțiunea serialului are în centru un grup de marinari de pe vasele comerciale. Aceștia sunt surprinși în mijlocul Oceanului Atlantic atunci când începe Al Doilea Război Mondial. Fiind un context beligerant la mal, marinarilor le este imposibil să ajungă acasă.

Cele două personaje principale, Alfred și Sigbjørn au trecut printr-o perioadă destul de sensibilă din punct de vedere al muncii. Nemaiavând cu ce să se ocupe, cei doi au decis să se înroleze pe un vas comercial cu destinația New York.

ADVERTISEMENT

Transportul maritim avea să dureze 18 luni, timp în care niciunul dintre ei nu își mai vedea familia. Acțiunea serialului se concentrează asupra celui de-Al Doilea Război Mondial, dar și asupra tentativelor celor doi marinari să revină acasă.

Din flota de nave comerciale, unele dintre vase au fost atacate, iar marinarii de la bord nu au mai supraviețuit. Căile de comunicație au fost și ele întrerupte, astfel că cei aflați pe mare nu au mai putut lua legătura cu nicio persoană de pe țărm.

Serialul ”War sailor” este o dramă care îi va trece pe privitori printr-un carusel emoțional. Producția norvegiană pune accentul asupra evenimentelor marcante din cel de-Al Doilea Război Mondial, efecte care au impactat întreaga lume.

ADVERTISEMENT