Life

Serialul de pe Netflix care a oprit lumea în loc. A intrat direct în top și domină la ore de vizualizare

Serialul de pe Netflix care îi fascinează pe toți abonații. Domină topurile celor mai bune pelicule de pe renumita platformă.
18.11.2023 | 14:55
Serialul de pe Netflix care a oprit lumea in loc A intrat direct in top si domina la ore de vizualizare
Despre ce peliculă este vorba. Sursa foto: The Verge
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care i-a cucerit pe abonați. Aceștia stau neclintiți din fața micilor ecrane datorită suspansului și misterului pe care le creează personajele peliculei. Povestea este inspirată dintr-un roman celebru, care se bucură de o mulțime de cititori.

Ce serial de pe Netflix a oprit lumea în loc

Pe Netflix se pot vizualiza o mulțime de seriale, dar unele par că au puterea de a opri lumea în loc. Cei care au contribuit la realizarea lor au știut cum să capteze atenția publicului. Iată o poveste de dragoste, istorie. dramă, dar și de acțiune, despre care vei relata și altora.

ADVERTISEMENT

Trebuie să urmărești ”Toată lumina pe care nu o putem vedea”. Este o miniserie care a debutat pe ecranele abonaților Netflix la începutul acestei luni, mai exact de pe 2 noiembrie. Secvențele sunt o ecranizare a romanului omonim scris de autorul Anthony Doerr, recompensat cu premiul Pulitzer.

În ”Toată lumina pe care nu o putem vedea” îi putem vedea pe Hugh Laurie, Mark Rufallo sau pe Aria Mia Loberti, debutantă în lumea cinematografiei. Dacă nu sunteți adepții serialelor, aflați că pelicula de față nu este foarte lungă, ci formată doar din patru episoade.

ADVERTISEMENT

Miniseria are patru episoade

Patru episoade par puține, dar sunt suficiente încât să vă creeze o imagine despre cum se desfășurau lucrurile în perioada celui de Al Doilea Război Mondial (1939-1945). Acestea sunt redate de Marie-Laure, o tânără din Franța, nevăzătoare și de tatăl ei, Daniel LeBlanc.

Marie-Laure, împreună cu părintele său, vor încerca să salveze un diamant foarte prețios, legendar, din ghearele naziștilor. Vor fugi împreună din Paris, care se află sub ocupație germană. La un moment dat, un ofițer nazist, îi va urmări, în încercarea de a le fura diamantul.

ADVERTISEMENT

În lunga lor călătorie, Marie-Laure și Daniel LeBlanc ajung în casa unui unchi care trăia mai izolat, în St. Malo. Bărbatul se ocupă de transmisiuni radio clandestine, care făceau parte dintr-o mișcare de rezistență contra naziștilor.

Totul se va schimba din momentul în care Marie-Laure se îndrăgostește, însă persoana aleasă nu prea este potrivită. Tânăra va întâlni un adolescent pe nume Werner, recrutat de regimul lui Hitler, cu scopul de a depista transmisiunile radio ilegale.

ADVERTISEMENT

Werner și Marie-Laure vor împărtăși această legătură secretă, a radioului ilegal, dar și a diamantului legendar. Ei vor visa la un viitor mai bun, iar lucrurile se complică și mai mult din momentul în care familiile lor vor afla despre sentimentele lor. Dacă vreți să aflați ce se întâmplă mai departe, trebuie să urmăriți serialul!

ADVERTISEMENT
Tags: