Life

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe toți abonații. A devenit un adevărat fenomen și e în trending în toate țările lumii

Pelicula difuzată de platforma Netflix care îi atrage pe utilizatori. A urcat imediat în topul preferințelor în toată lumea.
13.10.2023 | 16:40
Serialul de pe Netflix care ia innebunit pe toti abonatii A devenit un adevarat fenomen si e in trending in toate tarile lumii
Pelicula difuzată de platforma Netflix care îi atrage pe utilizatori. A urcat imediat în topul preferințelor în toată lumea. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe toți abonații. A devenit un adevărat fenomen și e în trending în toate țările lumii, în ciuda faptului că primele impresii nu au fost deloc așa cum se așteptau producătorii.

Pelicula difuzată de platforma Netflix care îi atrage pe utilizatori. A urcat imediat în topul preferințelor în toată lumea

Pelicula difuzată de platforma Netflix care îi atrage pe utilizatori din ce în ce mai mult. A fost lansată în anul 2018 și a urcat imediat în topul preferințelor în toată lumea, inclus în România, unde a primit recenzii pozitive.

ADVERTISEMENT

Serialul de televiziune american se numește True Blood și se bazează pe seria de romane The Southern Vampire Mysteries (Misterele vampirilor din sud), scrisă de Charlaine Harris. Producția este o dramă fantastică și horror.

În prezent, oamenii pot urmări toate cele 7 sezoane care sunt produse și create de Alan Ball, cel care a produs și American Beauty. În mijlocul acțiunii se află Sookie Stackhouse, rol interpretat de actrița Anna Paquin, în vârstă de 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Personajul principal este reprezentat de o chelneriță telepatică care trăiește în orașul rural fictiv Bon Temps din Louisiana. Acțiunea din serialul de pe Netflix este plasată la doi ani după inventarea unui produs de sânge sintetic denumit True Blood.

Medicamentul le-a permis vampirilor să „iasă din sicriu” și să-și facă cunoscută prezența în fața omenirii. Viața protagonistei este dată peste cap când apare în calea ei Bill Compton (Stephen Moyer), de care se îndrăgostește. Acesta este un vampir în vârstă de 174 de ani.

ADVERTISEMENT

True Blood, în preferințele abonaților Netflix

True Blood a ajuns în preferințele abonaților Netflix, deși filmările s-au încheiat de multă vreme. Ultimul episod a putut fi urmărit în august 2014, primele 5 sezoane primind recenzii extrem de multe, cât și nominalizări în cadrul unor festivaluri.

Printre victoriile pe care le-a obținut se află un Glob de Aur și un Emmy. Deși au trecut câțiva ani buni de la premieră (7 septembrie 2008) utilizatorii platformei de streaming urmăresc serialul cu foarte mare interes.

ADVERTISEMENT

„Cel mai frumos serial pe care l-am văzut până acum”, „True Blood este un super serial”, „Mi-a plăcut la nebunie”, sunt o mică parte din comentariile lăsate de fanii serialului de pe Netflix, pe cinemagia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: