Life

Serialul de pe Netflix care rupe topurile și îi ține cu sufletul la gură pe abonați. Prezintă o poveste care dă dependență

Un nou serial de pe Netflix îi ține cu sufletul la gură pe abonați și prezintă o poveste care pur și simplu provoacă dependență.
24.03.2024 | 22:12
Serialul de pe Netflix care rupe topurile si ii tine cu sufletul la gura pe abonati Prezinta o poveste care da dependenta
Serialul de pe Netflix care rupe topurile și îi ține cu sufletul la gură pe abonați. Sursă foto: Pinterest, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou serial de pe Netflix lansat în urmă cu doar câteva zile rupe topurile. Prezintă o poveste care provoacă dependență chiar de la primul episod și nu e de mirare, având în vedere cine sunt producătorii.

Serialul de pe Netflix care rupe topurile și îi ține cu sufletul la gură pe abonați

Un serial de pe Netflix se arată a fi chiar mai ambițios decât Game of Thrones. Iar asta o spune chiar unul dintre actori. Pelicula a debutat pe Netflix pe 21 martie și chiar provoacă dependență încă din primele minute.

ADVERTISEMENT

David Benioff si D.B. Weiss, creatorii “Game of Thrones”, au revenit în forță cu o super producție. Este vorba despre serialul SF “3 Body Problems”, lansat chiar zilele trecute și care se pare că e pe placul abonaților.

Producătorii l-au avut alături și pe scenaristul și producătorul serialului True Blood. Este vorba despre Alexander Woo, care și-a dat silința, astfel încât rezultatul final să întreacă orice fel de așteptare.

ADVERTISEMENT

“Este probabil chiar mai ambitios decat ‘Game of Thrones’”, a spus John Bradley, actorul care l-a interpretat pe Samwell Tarly în Game of Thrones. De altfel, acesta joacă rolul unui om de știință și antreprenor în noul serial.

Ce poveste prezintă “3 Body Problem”

Trebuie menționat faptul că și Brad Pitt este implicat în proiect. Mai exact, acesta este la rândul său unul dintre producătorii executivi ai serialului “3 Body Problem” de pe Netflix, lucru care îl face și mai interesant.

ADVERTISEMENT

Ce poveste prezintă serialul “3 Body Problem” și de ce este de așteptat să dea dependență? Acțiunea se desfășoară în Beijing, în 1966, în timpul Revoluției Culturale. Povestea urmărește practic acțiunile unui student în astrofizică din China.

Lucrurile devin interesante în momentul în care acțiunile acestuia aduc consecințe asupra întregului univers. Momentan, serialul de pe Netflix are doar opt episoade, însă au fost suficiente pentru ca abonații să fie captivați.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește distribuția producției, până acum i-am putut vedea pe Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Jess Hong, dar și pe Jonathan Pryce. De altfel cel din urmă spune că povestea e una cu adevărat captivantă.

“E o poveste care include știință și ficțiune. Dar nu e vorba despre cine știe ce extratereștri, de pe cine știe ce planetă care debarcă îmbrăcați în costume. Este vorba în primul rând despre o amenințare reală pe care umanitatea o înfruntă și despre felul în care facem cu toții față acestei provocări”, a spus Pryce.

ADVERTISEMENT