Life

Serialul Netflix care a adunat milioane de telespectatori revine cu un sezon nou. Fanii români vor fi încântați

Unul dintre cele mai de succes seriale Netflix revine cu un nou sezon, episoadele urmând să fie difuzate începând cu jumătatea lunii mai.
18.02.2024 | 11:17
Serialul Netflix care a adunat milioane de telespectatori revine cu un sezon nou Fanii romani vor fi incantati
Serialul Neflix Bridgerton revine cu un nou sezon / Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul produs de Netflix, Bridgerton, revin cu un nou sezon. Conform informațiilor difuzate până acum, el va intra pe platforma de streaming în două părți: una pe 16 mai, iar cea de-a doua, în luna următoare.

Serialul Neflix Bridgerton revine cu un nou sezon

Conform Pagina de Seriale, Bridgerton a fost deja anunțat de producătorii de la Netflix. Mai mult, la evenimentul oficial al lansării au fost dezvăluite publicului și imagini din cel de-al treilea sezon al serialului cu milioane de fani în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Nicola Coughlan, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Claudia Jessie, Luke Thompson și Martins Imhangbe, actorii serialului Bridgerton, au luat și ei parte la lansarea celui de-al treilea sezon. La eveniment, desigur, au fost făcute publice imagini de la filmări.

În plus, așa cum era de așteptat, a fost difuzat și un clip de un minut cu două dintre personajele principale din Bridgerton. Iar în clipul cu pricina pare să fie explicată și relația pe care protagoniștii o vor dezvolta de-a lungul celui de-al treilea sezon al serialului Netflix.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la evenimentul de lansare au fost dezvăluite numele tuturor episoadelor celui de-al treilea sezon. Și, cum Netflix și-a dorit să marcheze momentul așa cum se cuvine, a fost anunțat faptul că în luna februarie fanii serialului se pot înscrie într-o competiție pentru o nuntă în stilul Bridgerton.

Bridgerton, producția Netflix premiată de critici

Bridgerton este un serial de ficțiune istorică. Serialul, care poate fi pus și în categoria celor de dragoste, bazat pe seria de cărți scrise de Julia Quinn. Subiectul se învârte în jurul familiei Bridgerton și este plasat în Londra anilor 1800.

ADVERTISEMENT

Primul sezon al serialului a debutat pe 25 decembrie 2020. Al doilea sezon a avut premiera pe 25 martie 2022. Interesant este că faima și succesul serialului a crescut de la un episod la altul, cifrele de audiență înregistrate de cel de-al doilea sezon fiind mult mai mari decât cele din dreptul primului sezon.

Acum, spre încântarea milioanelor de fani, a fost anunțat cel de-al treilea sezon. Acest al treilea sezon se bazează pe cea de-a patra carte a seriei scrise de Julia Quinn. Pe platforma de streaming va apărea în două părți. Una pe 16 mai, iar cea de-a doua pe 13 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Bridgerton a fost apreciat de criticii de film pentru regie, actori, producție și decorueri. Producția Netflix a și câștigat două premii Primetime Creative Arts Emmy, un Make-Up Artists And Hair Stylists Guild Awards. De asemenea, a fost nominalizat pentru Primetime Emmy Awards, Screen Actors Guild Awards. Coloana sonoră a fost nominalizată pentru Premiile Grammy.

ADVERTISEMENT
Tags: