Life

Serialul românesc care va rupe topurile HBO Max. Are legătură cu Nicolae Ceaușescu

Un serial românesc va rupe topurile HBO Max. Premiera mondială a avut loc chiar în această săptămână, iar acțiunea se arată a fi una cât se poate spectaculoasă.
26.02.2023 | 07:00
Serialul romanesc care va rupe topurile HBO Max Are legatura cu Nicolae Ceausescu
Serialul românesc care va rupe topurile HBO Max. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai multe producții românești devin apreciate de publicul larg atât pe Netflix, cât și pe HBO Max. Următorul serial care intră în scenă însă se arată a fi unul cât se poate de deosebit, cu actori pe măsură, dar și cu o poveste care pe mulți îi va ține cu sufletul la gură.

Serialul românesc care va fi lansat în curând pe HBO Max

După succesul înregistrat de pelicula Teambuilding, pe platforma Netflix, o altă producție românească este gata să spargă topurile HBO Max ce această dată. Este vorba despre serialul românesc ”Spy/ Master”, o producţie Max Original. Premiera mondială a avut loc în cursul zilei de luni, în această săptămână, iar peste 270 de persoane au participat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Ioanina Pavel, producătorul ceativ al „Spy/ Master”, s-a arătat cea mai încântată de prima impresie a spectatorilor pentru noul serial. Cât despre cei prezenți la premiera mondială, printre aceștia s-au numărat producătorii Warner Bros, Discovery, dar și actori români și străini precum Andreea Vasile, Alexandra Bob, Alec Secăreanu, Ana Ularu, sau Kirsten Peters.

„Premiera Spy/ Master în cadrul unui festival atât de important precum Berlinale a fost o mare bucurie pentru noi. Evenimentul a fost sold out într-un minut de când au apărut biletele pe site-ul festivalului.

ADVERTISEMENT

Interesul pentru serial şi reacţiile de după vizionare ne-au demostrat că publicul de festival e deschis şi la poveşti cu arcuri mai lungi şi fire narative care încep aici şi se vor continua la câteva luni după, acasă pe platforma de streaming”, a spus Ioanina Pavel, producător creativ „Spy/ Master”.

”Spy/ Master” va putea fi văzut din luna mai pe HBO Max

Când va putea fi văzut serialul ”Spy/ Master” și pe HBO Max? Conform ultimelor informații, premiera va avea loc în mediul online începând cu luna mai 2023. Cât despre acțiune, aflați că totul se întâmplă în timpul Războiului Rece.

ADVERTISEMENT

Serialul prezintă practic o săptămână din viaţa lui Victor Godeanu, interpretat de actorul Alec Secăreanu, care este de altfel și mâna dreaptă a fostului președinte al României, Nicolae Ceauşescu, interpretat de Claudiu Bleonţ, şi totodată și cel mai important consilier al acestuia.

Telespectatorii vor afla că Victor Godeanu ascunde un secret. Mai exact, acesta nu îi este chiar atât de dedicat lui Nicolae Ceaușescu și în realitate este un agent dublu care trebuie să fugă din România și să scape de președintele din perioada comunismului, înainte să fie descoperit.

ADVERTISEMENT

Povestea lui Victor Godeanu

Are deci șanse slabe să rămână în viață, așa că se folosește de toate legăturile pe care le are pentru a-și putea duce planul la bun sfârșit, iar de aici, acțiunea filmului prinde culoare, pentru că Victor Godeanu este nevoit să evite agenții KGB și spionii propriei sale țări.

De asemenea, în pericol mai sunt și soția sa, rol jucat de Andreea Vasile, dar și fiica sa, interpretată de Alexandra Bob. Acestea riscau să fie ucise în cazul în care Victor Godeanu era descoperit. În film avem atât actori români de renume, cât și actori străini, iar pelicula se arată a fi una cât se poate de interesantă, după cum spune și producătorul creativ, Ioanina Pavel, dar și producătoarele Proton Cinema, Viktória Petrányi şi Judit Sós.

Amintim că un alt film românesc care a prins publicul de pe Netflix de această dată, a fost și ”Secretul fericirii”. La ani buni după lansare, acesta a ajuns să fie urce în topurile platformei de streaming și s-a dovedit a fi un real succes.

ADVERTISEMENT
Tags: