Sport

Serie A etapa 5 live. AS Roma, înfrângere surprinzătoare! AC Milan, egalată în prelungiri de Atalanta!

23.09.2018 | 21:07
Serie A etapa 5 live AS Roma infrangere surprinzatoare AC Milan egalata in prelungiri de Atalanta
ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul 5 din Serie A se vede online la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Runda începe vineri seara, de la ora 21:30, cu duelul Sassuolo – Empoli, și se va încheia duminică, de la ora 21:30, cu Frosinone – Juventus, partidă în care Cristiano Ronaldo e așteptat să dea recital.

Serie A etapa 5 live video la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partidele din campionatul Italiei se văd întreg sezonul la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Pe TV vor fi în direct numai cele mai tari meciuri din fiecare rundă, însă online pe platforme ca telekomtv.ro sau digi-online.ro aveți la dispoziție toate partidele.

ADVERTISEMENT

V 21:30 Sassuolo – Empoli 3-1
S 16:00 Parma – Cagliari 2-0 VEZI VIDEO
S 19:00 Fiorentina – SPAL 3-0 VEZI VIDEO
S 21:30 Sampdoria – Inter 0-1 VEZI VIDEO
D 13:30 Torino – Napoli 1-3  VEZI VIDEO
D 16:00 Bologna – AS Roma 2-0 VEZI VIDEO
D 16:00 Chievo – Udinese  0-2 VEZI VIDEO
D 16:00 Lazio – Genoa 4-1 VEZI VIDEO
D 19:00 AC Milan – Atalanta 2-2 VEZI VIDEO
D 21:30 Frosinone – Juventus 0-2 DETALII AICI


UPDATE, ora 23:50/ Sassuolo a reuşit o victorie cu 3-1 în faţa celor de la Empoli, într-un meci în care Caputo a deschis scorul în debutul jocului, însă gazdele au revenit spectaculos prin Boateng, Ferrari şi Di Francesco.

ADVERTISEMENT

Sassuolo – Empoli 3-1 (Boateng 13, Ferrari 57, Di Francesco 85/ Caputo 1 ) (VIDEO)


După patru etape, Juventus este lider cu maximum de puncte, iar locul 2 este ocupat de surprinzătoarea SPAL, care a bifat trei victorii și un eșec, la fel ca Napoli, însă a primit doar un gol. Foarte bine au mai început sezonul Sampdoria, Fiorentina și Sassuolo.

Streaming online Torino – Napoli

Avem parte de o mulțime de meciuri tari în această rundă. Spre exemplu, Torino – Napoli este programat duminică, de la ora 13:30. În timp ce Napoli se află pe lista pretendentelor la trofeu, Torino este un club cu pretenții de Europa League. Napoletanii au bifat trei victorii în noul sezon, dar au și pierdut surprinzător în deplasare cu Sampdoria, scor 0-3. Torino are de asemenea o înfrângere, dar și patru puncte mai puțin, după ce și-a câștigat un singur meci dintre cele patru disputate. Napoli s-a impus de fiecare dată la Torino la precedentele trei vizite.

ADVERTISEMENT

AC Milan – Atalanta la Digi Sport și Telekom Sport

Tot, duminică, dar de la ora 19:00, avem confruntarea AC Milan – Atalanta. Ambele echipe au început stagiunea în Europa League. Atalanta nu a mai apucat însă să intre în grupe, fiind eliminată în play-off de FC Copenhaga. AC Milan vine după o victorie chinuită pe terenul luxemburghezilor de la Dudelange, scor 1-0. După un start perfect, în care a bifat victorii cu 4-1, 4-0 sau chiar 8-0 în jocurile de Europa League, Atalanta a slăbit serios ritmul. Are cinci meciuri consecutive fără victorie, iar precedentele trei s-au încheiat cu înfrângeri la zero. Trupa din Bergamo se laudă însă cu faptul că nu a pierdut și nici măcar nu a primit gol la precedentele patru vizite făcute pe San Siro.

Un alt meci care merită menționat este Sampdoria – Inter. Icardi și compania vin după o victorie de răsunet în Champions League, unde au învins-o cu 2-1 pe Tottenham după ce au fost conduși.

ADVERTISEMENT