Life

Serviciul RCS-RDS care costă doar trei lei. Nu mulți știu ce pot primi de acești bani de la Digi

Serviciul RCS-RDS care costă doar trei lei. Oferta este valabilă pentru această sumă foarte mică. De ce poți beneficia dacă o activezi.
31.10.2023 | 16:52
Serviciul RCSRDS care costa doar trei lei Nu multi stiu ce pot primi de acesti bani de la Digi
Serviciul RCS-RDS care costă doar trei lei. Foto: Digi
ADVERTISEMENT

Serviciul RCS-RDS care costă doar trei lei. Nu mulți știu ce pot primi de acești bani lunar de la compania de telecomunicații.

Serviciul RCS-RDS care costă doar trei lei

Acest serviciu este destinat celor care vor să folosească TV Digital. Acesta costă 30 de lei pe lună și ai o ofertă pentru a adăuga și Film Now.

ADVERTISEMENT

Pentru doar trei lei pe lună, te poți bucura de filmele de pe acest post TV. Film Now este un post TV al RCS-RDS și poate fi accesat doar dacă este activ și serviciul de televiziune și, desigur, dacă este plătit.

„Descoperă acum Film Now și bucură-te de cele mai noi filme alături de cei dragi.

Pentru a beneficia de extraopțiunea Film Now, trebuie să ai activ serviciul de televiziune. Comandă TV Digital cu 30 DE LEI / lună si adaugă la comanda ta și Film Now.

ADVERTISEMENT

Extraopțiunea Film Now este disponibilă doar împreună cu serviciul DigiTV Digital și este contra cost. Valoarea lunară a extraopțiunii este 3 lei/lună”, se arată în anunțul făcut de companie.

Ce poți să vezi pe Film Now la RCS-RDS, pentru trei lei pe lună

Pe Film Now poți să vezi doar filme, unele dintre cele mai populare, conform Digi. Acestea pot fi privite în format HD și pot fi văzute inclusiv în online.

ADVERTISEMENT

RCS-RDS transmite că folosind serviciul Film Now poți să vezi filmele preferate oricând și oricum. Pentru el trebuie să plătești doar trei lei pe lună, extrem de puțin în comparație cu alte servicii similare.

„Filme premiate și recunoscute. Vezi cele mai noi, populare și recunoscute filme. Vezi HD toate filmele și te bucuri de experiență.

ADVERTISEMENT

Ai Tv în buzunar! Film Now este valabil și în Digi Online. Vezi când vrei și de oriunde în țară cele mai tari filme”, a mai arătat compania Digi RCS-RDS tot pe site-ul propriu.

ADVERTISEMENT