News

Sfârșit cumplit pentru un băiat de 16 ani din Timiș. A murit după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, a murit după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal. Tragedie pentru o familie din Timiș.
26.02.2024 | 14:30
Sfarsit cumplit pentru un baiat de 16 ani din Timis A murit dupa ce i sa facut rau pe terenul de fotbal
A murit după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un băiat de 16 ani din Timiș a murit după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal. S-a întâmplat duminică, 25 februarie, în localitatea Biled, acolo unde adolescentul s-a întâlnit cu prietenii pentru a petrece ziua.

Un băiat din Timiș a murit, după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal

Însă, meciul de fotbal cu ceilalți tineri s-a transformat într-o adevărată tragedie, după ce băiatului de 16 ani a leșinat în timp ce se afla pe teren. A acuzat o stare de rău, iar apoi s-a prăbușit la pământ.

ADVERTISEMENT

Prietenii au sunat de urgență la 112, la locul solicitării ajungând un echipaj medical. Salvatorii i-au aplicat manevre de resuscitare și au reușit să îl readucă la viață. Ulterior, băiatul a fost transportat la o unitate medicală.

Din nefericire, starea lui s-a înrăutățit și a decedat la spital. Conform presei locale, adolescentul avea probleme cardiace, ba chiar ar fi fost operat pe cord în urmă cu ceva timp. Polițiștii au deschis o anchetă.

ADVERTISEMENT

„La data de 25 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar fi leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență.

Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la fața locului îi efectua manevrele de resuscitare. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă din nefericire acesta a decedat”, a informat IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Un băiat de 13 ani a decedat, după ce ar fi băut mai multe energizante

Cu doar câteva zile în urmă, un caz similar s-a petrecut în Bistrița-Năsăud. Un băiat de 13 ani a murit pe terenul de fotbal, după ce a suferit un infarct. El nu avea probleme de sănătate, însă se pare că în ziua respectivă ar fi băut mai multe energizante.

Băiatul, fotbalist la echipa Silvicultorul, a acuzat dureri în piept după ce a terminat antrenamentul. La scurt timp a căzut la pământ. În zadar au încercat medicii de pe ambulanță să îl readucă la viață, manevrele de resuscitare fiind fără rezultat.

ADVERTISEMENT

Potrivit antrenorului echipei de fotbal, băiatul participase la un antrenament ușor de 75 de minute, alături de colegii lui. În timpul pregătirii nu s-ar fi plâns că ar fi obosit ori că se simte rău. Însă, după terminarea antrenamentului a decedat.

ADVERTISEMENT