News

Tragedie în Bistrița-Năsăud: un băiat de 13 ani a murit pe terenul de fotbal. Ar fi băut mai multe energizante

Un băiat de numai 13 ani a murit pe terenul de fotbal, în Bistrița-Năsăud, după ce a suferit un infarct. El ar fi băut mai multe energizante.
22.02.2024 | 21:02
Tragedie in BistritaNasaud un baiat de 13 ani a murit pe terenul de fotbal Ar fi baut mai multe energizante
Un băiat de 13 ani, fără probleme medicale, a suferit un infarct pe terenul de fotbal. Ar fi băut mai multe energizante. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiat de 13 ani din județul Bistrița-Năsăud a murit miercuri seara, după un antrenament pe terenul de fotbal. Se pare că minorul ar fi băut mai multe energizante în ziua tragediei.

Un băiat de 13 ani a murit pe terenul de fotbal, în Bistrița-Năsăud. Ar fi băut mai multe energizante

Acest caz tragic din nordul țării a avut loc în comuna Maieru. Copilul a decedat în urmă cu o zi, pe terenul de sport din localitate. Imediat după ce s-a încheiat antrenamentul echipei Silvicultorul, sportivul a acuzat dureri în piept și s-a prăbușit.

ADVERTISEMENT

Deplasat rapid la fața locului, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul tânărului fotbalist.

Din informațiile presei locale, băiatul practica fotbal de câțiva ani buni. Acesta lua parte inclusiv la competiții de profil și nu avea nicio problemă de sănătate cunoscută.

ADVERTISEMENT

Din spusele martorilor, băiatul a alergat seara trecută fără probleme, iar la final ar fi consumat mai multe băuturi energizante și i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator.

Cine este victima tragediei din nordul țării

Publicația Timp Online scrie că băiatul decedat se numea Cifor H.. Din spusele antrenorului său de la echipa Silvicultorul Maieru, victima a participat în cursul zilei de miercuri la un antrenament de 75 de minute, alături de alți 15 copii.

ADVERTISEMENT

A fost vorba de un antrenament ușor, care nu a suprasolicitat elevii din punct de vedere fizic. Copilul nu ar fi dat semne de oboseală în timpul pregătirii. Ulterior, după cele 75 de minute, antrenorul a plecat acasă.

În ceea ce-i privește, copiii au mai rămas pe teren pentru diferite activități. La un moment dat, un părinte l-a sunat pe antrenor și i-a spus că lui Cifor i s-a făcut rău și că elevii au chemat ambulanța.

ADVERTISEMENT

Revenit rapid la teren, antrenorul a fost înștiințat de colegii lui Cifor că acesta a acuzat dureri în piept. Tânărul a spus că se simte rău, le-a cerut să o sune pe mama lui și apoi la 112. La sosirea antrenorului, ambulanța pleca deja cu băiatul. Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

În cursul zilei de joi, 22 februarie, sicriul cu trupul neînsuflețit al minorului a ajuns înapoi acasă. Acesta a fost așteptat de familia îndurerată, de colegii și profesorii de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Maieru. Băiatul era elev în clasa a VII-a. Cortegiul funerar a ajuns în curtea școlii.

ADVERTISEMENT