News

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 25 de ani din Caraş-Severin. A murit îngropat sub un mal de pământ

Un tânăr din județul Caraș-Severin a murit îngropat sub un mal de pământ. S-a întâmplat în timpul unor lucrări de reabilitare.
11.03.2024 | 13:24
Sfarsit cumplit pentru un tanar de 25 de ani din CarasSeverin A murit ingropat sub un mal de pamant
Un tânăr a murit îngropat sub un mal de pământ. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 25 de ani din județul Caraș-Severin a avut parte de un sfârșit cumplit. A murit îngropat sub un mal de pământ. Tragedia s-a produs luni, 11 martie, la primele ore ale dimineții în timpul unor lucrări de reabilitare a unei clădiri, în municipiul Reșița, zona Mociur.

Un tânăr din Caraș-Severin a murit îngropat sub un mal de pământ

La fața locului au sosit pompierii cu două autospeciale de intervenție, dintre care una cu modul de descarcerare. În zona respectivă au fost solicitate și trei echipaje medicale, unul SMURD și două ale SAJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Ceilalți muncitori, colegi ai tânărului, au reușit să îl extragă de sub pământ înainte ca echipajele de pompieri să își facă apariția. El a fost preluat de medicii de pe ambulanță, însă era deja în stop cardio-respirator. Zeci de minute au încercat să îi salveze viața, dar eforturile au fost în zadar.

În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să îl declare mort. „Echipajele medicale au constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator și au început de îndată manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a răspuns manevrelor, astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Conform presei locale, tânărul de 25 de ani care și-a pierdut viața, era angajat din luna noiembrie a anului trecut ca muncitor necalificat, la o firmă din județul Timiș. Un inspector de la ITM Caraș-Severin desfășorară cercetări, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ, în Vâlcea

În urmă cu câteva zile, un incident similar a avut loc în comuna Sinești, din județul Vâlcea. Doi muncitori au fost surprinși de un mal de pământ, care s-a prăbușit peste ei. Aceștia desfășurau lucrări la canalizarea din localitate, pe DJ 605A.

Unul dintre bărbați a rămas îngropat până la brâu, fiind scos rapid de pompieri. El a suferit un traumatism toracic sever și a fost transportat la spital. Cel de-al doilea muncitor a fost îngropat complet, la aproximativ doi metri sub pământ.

ADVERTISEMENT

În acest caz vorbim de un final fericit, misiunea fiind încheiată cu succes de către salvatori. După zeci de minute, pompierii au reușit să scoată și cea de-a doua victimă de sub malul de pământ. Bărbatul era conștient și cooperant, fiind predat echipajului SMURD, pentru a primi îngrijiri medicale.

 

 

ADVERTISEMENT