Sport

Mirel Rădoi, out de la Al-Jazira! Mesajul antrenorului român: „Nu voi tolera niciodată indisciplina”

Mirel Rădoi nu mai este antrenorul celor de la Al-Jazira. Tehnicianul român a fost dat afară după 6 meciuri consecutive fără victorie.
09.04.2024 | 22:36
Mirel Radoi out de la AlJazira Mesajul antrenorului roman Nu voi tolera niciodata indisciplina
Mirel Rădoi a fost demis de pe banca celor de la Al-Jazira. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
09-04-2024
19:40

Mirel Rădoi, prima reacție după plecarea de la Al-Jazira: „Nu voi tolera niciodată indisciplina”

Mirel Rădoi a fost demis de Al-Jazira după doar 7 meciuri. Antrenorul român a obținut o singură victorie pe banca fostei echipe a lui Florin Tănase. După despărțirea de clubul din Emiratele Arabe Unite, Mirel Rădoi a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram. 

„Vreau să mulțumesc clubului, jucătorilor și fanilor pentru perioada petrecută în Al Jazira. Apreciez că clubul a înțeles dorința mea de a pleca pentru ca ambele părți să obțină un beneficiu.

Datorită felului meu de a fi fost fotbalist, antrenor activ și principiilor mele care m-au ghidat, nu voi tolera niciodată rezultate negative, indiferență și lipsă de disciplină.

Îi doresc succes clubului și sper că fanii vor continua să susțină echipa îndeaproape pentru că antrenorii vin și pleacă, dar suporterii vor rămâne mereu conectați la club”, a scris Mirel Rădoi pe Instagram. 

Mirel Rădoi a fost demis de Al-Jazira. Anunțul oficial a fost făcut de conducerea clubului din Emiratele Arabe Unite în cursul zilei de marți, 9 aprilie. Fosta echipă a lui Florin Tănase are o serie negativă de 6 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

Mirel Rădoi, dat afară de Al-Jazira! Anunțul oficial după 6 meciuri consecutive fără victorie

Mirel Rădoi a preluat-o pe Al-Jazira la începutul anului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Deși a semnat un contract pe un an și jumătate cu clubul din Emiratele Arabe Unite, antrenorul român a plecat prematur de pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Al-Jazira, echipă cu pretenții în EAU, ocupă abia locul 8 în campionat după 17 etape, cu doar 21 de puncte. „Consiliul de conducere al Al Jazira FC a decis să rezilieze de comun acord contractul antrenorului primei echipe Mirel Radoi și al personalului său.

Domnul Gregory Dufrennes va fi antrenor până la sfârșitul actualului sezon”, a fost anunțul făcut de Al-Jazira pe rețelele de socializare. Pe banca lui Al-Jazira, Mirel Rădoi avea un salariu de 2,5 milioane de dolari pe an.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, demis de Al-Jazira după doar 7 meciuri

Mirel Rădoi a înregistrat un bilanț dezastruos pe banca celor de la Al-Jazira. În cele 7 meciuri pe care le-a adunat pe banca fostei echipe a lui Florin Tănase, Rădoi a câștigat unul singur. Al-Jazira se impunea chiar la debutul lui Mirel Rădoi, scor 1-0 cu Al Arabi în „optimile” Cupei Președintelui.

A urmat un adevărat dezastru pentru Al-Jazira și Mirel Rădoi. Formația din Emiratele Arabe Unite nu a mai câștigat de aproape două luni, perioadă în care a înregistrat 5 înfrângeri și un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

Înainte să facă pasul la Al-Jazira, Mirel Rădoi a antrenat-o pe Al-Bataeh, tot în Emiratele Arabe Unite. În zona Golfului, antrenorul român în vârstă de 43 de ani a mai pregătit-o pe Al-Tai în perioada 22 ianuarie 2023 – 17 mai 2023.

Al-Jazira, același patron ca Manchester City

Clubul Al-Jazira este patronat de familia care deține Manchester City. Șeicul Mansour bin Zayed este cel care finanțează echipa în tricoul căreia Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB, a evoluat în perioada august 2022 – august 2023.

ADVERTISEMENT

Al-Jazira are un lot evaluat de Transfermarkt.com la 27,02 milioane de euro. Clubul din Emiratele Arabe Unite a efectuat numeroase transferuri în încercarea de a face performanță, însă fără succes.

ADVERTISEMENT
Tags: