Sport

Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru conducătorii CSA Steaua: „Dacă se asociază cu ei, vor sparge Europa!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a vorbit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre situația de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, dându-le un sfat conducătorilor.
29.04.2023 | 10:25
Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru conducatorii CSA Steaua Daca se asociaza cu ei vor sparge Europa Video Exclusiv
Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru conducătorii CSA Steaua „Dacă sea sociază cu ei, vor sparge Europa!”. Video Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Vasile Dîncu și-a făcut marketing prin propunerea sa de lege și le-a transmis conducătorilor CSA Steaua să se asocieze cu Romtehnica.

Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru conducătorii CSA Steaua

Dumitru Dragomir le-a dat un sfat conducătorilor CSA Steaua în emisiunea „Profețiile lui Mitică”, spunând că echipa trebuie să se asocieze cu Romtehnica: Legea Dîncu nu există, poate propunerea legislativă. A fost șmecher, sigur că da!

ADVERTISEMENT

De ce n-a făcut-o cât timp a fost ministru? Mai sunt generali care au semnat și ăia conduc Armata. De ce nu se asociază cu RomTehnica, asta care cumpără și vinde armament, că e privată… Ăștia mai au și bani, iar în loc de Steaua să-i spună RomTehnica!

Sunt naivi, l-am văzut și pe Talpan că a vorbit despre asta. Ei dacă se duc la RomTehnica și ăștia le finanțează și clubul sportiv, voi vă dați seama? Ăștia o să spargă Europa!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dîncu nu e băiat prost, a făcut marketing abil!”

Dîncu nu e băiat prost, ăsta a făcut marketing! Domnul Dîncu trebuia să spună în felul următor. Cum să dea un milion de euro din banii lui Becali și ai lui Varga? Dau din impozitele ălora. Cea mai bună e asta, nu sărăcește această țară dacă se dau 100 de milioane de euro la fotbal și 100 de milioane de euro la restul sporturilor.

Țara ar trebui… dar nu ai cum, trebuie să ai un prim-ministru căruia să-i placă fotbalul și să aibă și tărie de caracter. Ciucă e un tip simpatic, dar nu le are cu sporturile.

ADVERTISEMENT

Voi ce credeți că aceste comunități locale care dau bani, au trecut prin atâtea controale ale Curții de Conturi… nu-ți dai seama cât au strâns de fund și ăștia, până când a venit legea”, a continuat Dumitru Dragomir.

„Dar când cumperi și vinzi jucători nu trebuie să faci licitație? Ești obligat prin lege! Când cumperi un jucător, îți dai seama că trebuie să faci ședință de Guvern. Hai, mă, ce dracu… astea sunt niște tâmpenii, nu se poate face așa ceva.

ADVERTISEMENT

E un marketing făcut abil de Dîncu, a rămas în istorie cu legea asta. Mie îmi convenea să se aprobe legea, să se înființeze Dinamo, Victoria, Sportul Studențesc, ASA Tîrgu Mureș, Corvinul… să dea banii!”, a mai spus fostul șef LPF, în emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

Nu uita! Poți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT